Τα δύσκολα βράδια του Κωστόπουλου στη Μύκονο με ποτά, τσιγάρα και θλίψη!

Τα δύσκολα βράδια του Κωστόπουλου στη Μύκονο με ποτά, τσιγάρα και θλίψη!

Οι πρώτες στενάχωρες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Κάθε χωρισμός -όσο κανονισμένος και προγραμματισμένος και αν είναι- δεν είναι παρά μια στενάχωρη και πικρή ιστορία.
Το ίδιο συνέβη και με το χωρισμό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένη Μπαλατσινού μετά από 18 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, ενώ η ανακοίνωση που έβγαλαν από κοινού δείχνει ότι ήταν προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγο να τερματίζεις μια κοινή ζωή τόσων χρόνων. Κάπως έτσι σκέφτηκε μάλλον ο Πέτρος Κωστόπουλος γιατί όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, εκείνο το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού στα media, ο δημοσιογράφος που ήταν στη Μύκονο έδειχνε βαθιά στεναχωρημένος σχεδόν απαρηγόρητος , και βυθισμένος στις σκέψεις του και κάπνιζε συνεχώς και έπινε. «Δεν μιλιόταν» μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που ήταν όλο το βράδυ δίπλα του.

Αν και ήταν με παρέα φίλων στο bar, έδειχνε ότι ήθελε να μείνει μόνος του και μάλιστα εκείνο το βράδυ ήπιε και λίγο περισσότερο από ότι συνηθίζει.

Τελικά όσο σκληρός και αν φαίνεται ένας άντρας δεν είναι μικρό πράγμα να χωρίζεσαι από την οικογένειά σου και έχει κάθε δικαίωμα να στεναχωρηθεί όσο και όπως θέλει.