Τί είπαν στον γιο του Cristiano Ronaldo όταν ρώτησε για τη μητέρα του

Τί είπαν στον γιο του Cristiano Ronaldo όταν ρώτησε για τη μητέρα του

Ο 4χρονος Cristaninho μεγαλώνει με τον ποδοσφαιριστή και τη γιαγιά του

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται ο 4χρονος γιος του μεγάλου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Cristiano Ronaldo, δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποια είναι η μητέρα του και όπως φαίνεται η οικογένειά δεν έχει καμιά πρόθεση να του αποκαλύψει.

Η αδελφή του Ronaldo, Elma, είπε ότι ο Cristiano Jnr ή Cristianinho σταμάτησε να ρωτά σχετικά με την μητέρα του όταν του είπαν ότι έχει πεθάνει. Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής έκανε το παιδί με μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα με την οποία δεν είχε συνάψει σχέση.

Η Elma είπε ότι: "Κάποια στιγμή του είπαμε ότι η μητέρα του βρίσκεται στον Παράδεισο αλλά ο αδελφός μου και η μητέρα μας, μας ζήτησαν να μην του ξαναπούμε κάτι τέτοιο. Τώρα του λέμε ότι η μητέρα του συνεχώς ταξιδεύει, εκείνος το ακούει ήρεμος, το ξεχνά και δεν ξαναρωτά".

Ο Cristianinho ζει με τον Ronaldo και την μαμά του ποδοσφαιριστή Dolores, στην Ισπανία. Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε μια βιογραφία της, στην οποία αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής επιμένει να μείνουν άγνωστα τα στοιχεία της μητέρας του παιδιού του.

Παρόλαυτά η αδελφή του υποστηρίζει ότι: "Αν αργότερα ο Cristaninho θελήσει να γνωρίσει την βιολογική του μητέρα, αυτό είναι δική του επιλογή και δεν πρόκειται κανείς να τον σταματήσει".