Eίναι αυτά τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Eίναι αυτά τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια του Hollywood;

Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι καν μοντέλο

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι μέρες από τότε που ο σύντροφος και συμπρωταγωνιστής της βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου από υπερβολική δόση ναρκωτικών, και όπως όλα δείχνουν, η τύχη και ο έρωτας βρήκε και παλι τη διάσημη ηθοποιό, η οποία έπειτα από ένα διάστημα πένθους, χαμογελά και πάλι.

Αναφερόμαστε στη Lea Michele, η οποία έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του Cory Monteith είναι και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη! Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την πρωταγωνίστρια του Glee, να απολαμβάνει τον ήλιο, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας της στην Ιταλία, με τον νυν σύντροφό της, και πρώην ζιγκολό, Matthew Paetz.

Και μπορεί οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους να μην μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και η σχέση τους είναι γνωστή εδώ και λίγο καιρό, αλλά τα οπίσθια της Lea μπορούμε να πούμε ότι μας άφησαν άφωνους! Η μικροκαμωμένη ηθοποιός λοιπόν, ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη στο φακό, φορώντας ένα πράσινο μπικίνι, και έχοντας φόντο ένα υπέροχο τοπίο. Μόνο που κανείς δεν πρόσεξε την άγρια ομορφιά και όλοι επικεντρώθηκαν στην καλοσχηματισμένη πίσω όψη της.

Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τα ωραιότερα οπίσθια του Hollywood, και μάλλον διεκδικεί τον τίτλο με αξιώσεις. Μία παρατήρηση μόνο: Δεν ξέρει κολύμπι;

Διαβάστε ακόμη:

Ο Philip Seymour Hoffman δεν άφησε τίποτα στα παιδιά του. Γιατί όμως;

Το νέο διάσημο και hot ζευγάρι του Hollywood, και η ίντριγκα που βρίσκεται από πίσω