Συνεργασία έκπληξη: Ποιος θα είναι o νέος συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καραβάτου;

Συνεργασία έκπληξη: Ποιος θα είναι o νέος συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καραβάτου;

Νέα εκπομπή σε νέο κανάλι!

 

Η σεζόν που μόλις τελείωσε δεν είναι από τις καλύτερες στην επαγγελματική ζωή της Κατερίνας Καραβάτου και σίγουρα η παρουσιάστρια δεν θα τη θυμάται με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο λόγος είναι ότι βρέθηκε ως κεντρική παρουσιάστρια στη εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», αλλά περιορίστηκε σε συμπληρωματικό ρόλο.
Φέτος λοιπόν η Κατερίνα δεν θέλει να ξανακάνει το ίδιο λάθος και είναι πολύ προσεκτική στις συζητήσεις της με τα κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Κατερίνα έχει ήδη μια πρόταση από τον ΣΚΑΪ, αλλά η ίδια έχει σχεδόν συμφωνήσει να παρουσιάσει μια εκπομπή στο κανάλι Έψιλον.
Η εκπομπή θα είναι πρωινή ψυχαγωγική και μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα. Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή είναι ο συμπαρουσιαστής της, που δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη.

Ναι, το ζευγάρι αποφάσισε να συμφωνήσει στην εμφανίζεται μαζί στην τηλεόραση και έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τη διεύθυνση του καναλιού.

Αν πάνε όλα καλά η Κατερίνα και ο Κρατερός θα είναι ένα από τα τρία ζευγάρια που θα εμφανίζονται του χρόνου στην TV. Τα άλλα δύο είναι η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τζαβαλιά.