Νομίζετε ότι η Helen Mirren γυμνάζεται με τις ώρες για να έχει αυτό το κορμί στα 69 της;

Γωγώ Φούντα
Νομίζετε ότι η Helen Mirren γυμνάζεται με τις ώρες για να έχει αυτό το κορμί στα 69 της;

Η απάντηση θα σας εκπλήξει και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει

Σήμερα γίνεται 69 ετών και οι πρόσφατες φωτογραφίες της με μπικίνι, δεν μας βοηθούν και πολύ να συνειδητοποιήσουμε την ηλικία της μιας και μάλλον δείχνει αρκετά νεότερη απ' ότι πραγματικά είναι! Αναφερόμαστε φυσικά στην μία και μοναδική Helen Mirren η οποία έγραψε ιστορία με την αξέχαστη φωτογραφία της με μπικίνι πριν 6 χρόνια σε παραλία της Ιταλίας, και η οποία αποκάλυψε τελικά το μυστικό της σιλουέτας της.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός λοιπόν, αντίθετα με ότι θα πιστεύαμε οι περισσότεροι, εξομολογήθηκε ότι γυμνάζεται το πολύ 12 λεπτά την μέρα, ενώ ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα, από τη δεκαετία του 1950. Πρόκειται για μία μέθοδο, με την οποία γυμνάζονταν τα μέλη του πληρώματος του Royal Canadian Air Force, με την παντελή απουσία οργάνων. Σύμφωνα με την Mirren, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 ασκήσεις για τους άντρες και 10 για τις γυναίκες.

Όπως βέβαια δήλωσε και η ίδια, τα τελευταία χρόνια, έχει εγκαταλείψει κάπως το πρόγραμμα αυτό, ενώ επέμεινε ότι πλέον το σώμα της δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό της φωτογραφίας. Είπε επίσης, ότι ούτε και τότε φαινόταν ακριβώς έτσι και πως απλά επρόκειτο για μία πολύ καλή λήψη, και πως ποτέ της δεν έδειχνε ωραία με μπικίνι, ούτε καν όταν ήταν πιτσιρίκα.

Άσε μας βρε Helen που μιλάς κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Δέσποινα εσύ; Δείτε τη Βανδή στο νέο της video clip με το πιο «απρόσμενο» λουκ

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κολάν και μπουστάκι