Ο Jake Gyllenhaal δεν είναι ούτε νέος ούτε όμορφος πια!

Γωγώ Φούντα
Ο Jake Gyllenhaal δεν είναι ούτε νέος ούτε όμορφος πια!

Ποιοι είναι οι λόγοι της εμφανισιακής του... κατάρρευσης;

To έχουμε πει πολλές φορές: Η δουλειά του ηθοποιού μπορεί να έχει αμέτρητα πλεονεκτήματα, ας μην τα απαριθμήσουμε όλα γιατί θα πέσουμε σε κατάθλιψη, αλλά έχει και πάρα πολλά μειονεκτήματα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δυσκολίες. Τώρα σίγουρα θα μας πείτε υπερβολικούς, αλλά για χάστε εσείς μέσα σε λίγο διάστημα 20 ολόκληρα κιλά και το ξανασυζητάμε.

Ο Jake Gyllenhaal λοιπόν, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς του Hollywood, με ιδιαίτερο θα λέγαμε γκελ στις γυναίκες, μιας και δεν είναι λίγες εκείνες που βρίσκουν τη σχεδόν εφηβική του ομορφιά ακαταμάχητη. Μόνο που ο Jake, εκτός από όλα τα παραπάνω, είναι και ένα αρκετά ταλαιπωρημένο, από ρόλους αγόρι.

Αφού λοιπόν πήρε κιλά και άφησε μούσια, για ρόλο πάντα, τώρα τριγυρνάει σαν σκιά του εαυτού του, μιας και η εικόνα του δε θυμίζει σε τίποτα τον όμορφο νεαρό άντρα που ξέρουμε και αγαπάμε. Ο Jake λοιπόν, πρωταγωνιστεί στην ταινία Nightcrawler η οποία κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτώβρη, στην οποία υποδύεται έναν αστυνομικό ρεπόρτερ, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται εξ' ολοκλήρου τη νύχτα.

Για τις ανάγκες του ρόλου αυτού λοιπόν, αναγκάστηκε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά, που λέγαμε και παραπάνω, με τα χαρακτηριστικά του να είναι εμφανώς αλλοιωμένα, και τη φιγούρα του να δείχνει αδύναμη και εύθραυστη.

Ελπίζουμε να πάρει σύντομα τα πάνω του γιατί είναι σαν να γέρασε 10 χρόνια τουλάχιστον. Και είπαμε, εμείς τον αγαπήσαμε για το baby face του.

Διαβάστε ακόμη:

Μετά τη Βίκυ Καγιά κι άλλος γάμος-έκπληξη για πολύ αγαπημένη ηθοποιό! (φωτο)

Το νέο τολμηρό βήμα στην καριέρα της Χριστίνας Λαμπίρη!