Η Charlize Theron στη 2η πιο απίστευτη μεταμόρφωση της ζωής της μετά το «Monster» (φωτο)

Η Charlize Theron στη 2η πιο απίστευτη μεταμόρφωση της ζωής της μετά το «Monster» (φωτο)

Αυτή τη φορά για μια θρυλική ταινία.

Το 1979, το Mad Max του George Miller με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson είχε βγει στους κινηματογράφους, δημιουργώντας αμέσως ένα τεράστιο φαν κλαμπ αλλά και μια ολόκληρη «σχολή» ταινιών παρόμοιου είδους.

Σχεδόν 30 χρόνια και δύο sequels μετά, το Mad Max επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, με ίδιο σκηνοθέτη, νέο τίτλο, «Mad Max: Fury Road», και νέους πρωταγωνιστές. Τον σταθερά αγαπημένο μας Tom Hardy και την σταθερά λατρεμένη Charlize Theron.

Kαι εδώ είναι που κάνουμε ένα pause και καθόμαστε να χαζέψουμε, μιας και η Theron φαίνεται πως αγαπά να μεταμορφώνεται στις ταινίες, για την ακρίβεια όχι απλά να μεταμορφώνεται, αλλά να γίνεται ένας εντελώς άλλος άνθρωπος. Ακόμα θυμόμαστε την συγκλονιστική εικόνα (και ερμηνεία) της στο Monster, για το οποίο πήρε και το πρώτο της Όσκαρ.

Στο Mad Max, η 38χρονη ηθοποιός εμφανίζεται με ξυρισμένο κεφάλι, βαμμένο με μαύρη μπογιά σχεδόν μέχρι τα μάτια, ταλαιπωρημένη, βρώμικη και με αμφίεση μαχήτριας/περιπλανώμενης επαναστάτριας, στη γενικότερη λογική του κόνσεπτ της ταινίας. Θυμάστε όταν το 2012 την είχαμε δει σε διάφορες φωτογραφίες παπαράτσι με το φρεσκοξυρισμένο της κεφάλι και το μόνο που είχε γίνει γνωστό ήταν πως γύριζε μια νέα ταινία, εξού και το νέο look; Ε, αυτή ήταν η ταινία.

article-2703379-1FEA059E00000578-264 634x422

Όσο για τις φήμες που ήθελαν αυτήν και τον Hardy να μην τα πηγαίνουν καλά στα γυρίσματα, ίδια η Theron είπε: «Προσωπικά ήταν μια ταινία που με εξάντλησε. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα προσωπικό μεταξύ του Tom και εμένα. Δεν θα ήθελα να έχω κάνει αυτή τη ταινία με κανέναν άλλο».

Στο Mad Max: Fury Road παίζουν επίσης οι Zoe Kravitz, Nicholas Hoult και Rosie Huntington-Whitely ενώ τα πρώτα επίσημα poster που κυκλοφόρησαν εντυπωσιάζουν και μας κάνουν να ανυπομονούμε μέχρι τον Μάιο του 2015 που έχει προγραμματιστεί η διανομή της στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεχάστε όσα ξέρατε! Αυτός είναι Ο ΓΑΜΟΣ του καλοκαιριού

H shocking (αλλά αστεία) αποκάλυψη της Charlize Theron!

Charlize Theron: Οι red carpet εμφανίσεις, η αυτοπεποίθηση και οι μέρες του modeling