Παιδιά, μήπως να χαλαρώσουμε λίγο με τα κιλά του Leonardo DiCaprio;

Παιδιά, μήπως να χαλαρώσουμε λίγο με τα κιλά του Leonardo DiCaprio;

Όταν κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας, στον τομέα της showbiz και των ειδήσεών της πάντα, ήταν ο Leonardo DiCaprio. Όχι για κάποιον νέο (ή και παλιό) ρόλο του, όχι για κάποια νέα του συνεργασία εντός ή εκτός κινηματογραφικού πλατό, όχι, έστω, για κάποια του νέα σχέση. Το «καυτό» θέμα συζήτησης ήταν τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει.

Και ακούγοντας όλο αυτό το σούσουρο, λογικό είναι να μπεις και να ψάξεις για να δεις με τα μάτια σου πώς έχει γίνει ο διάσημος ηθοποιός. 
Και τι βλέπεις; Τον Leo να είναι όπως είναι πάντα τα τελευταία χρόνια, απλά με λίγο πιο φουσκωμένη κοιλιά και μάγουλα. Την κλασική «κοιλιά των διακοπών», δηλαδή, που, ας το παραδεχτούμε, όλοι κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι. Πόσο μάλλον ο DiCaprio, που κάνει γύρω στις 50 φορές περισσότερες διακοπές από εμάς, με όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις -άρα και τις γευστικές απολαύσεις.

Επίσης, όλοι αυτοί που «έπαθαν σοκ» με την εμφάνισή του φέτος το καλοκαίρι, μάλλον έχουν ξεχάσει πως ο Leonardo έχει τη συνήθεια να αποκτά αυτή τη κοιλίτσα σχεδόν κάθε καλοκαίρι, αφήνοντας τον εαυτό του να χαλαρώσει και να διασκεδάσει λίγο παραπάνω, μετά από μια εξαντλητική σεζόν γυρισμάτων. Για πείτε μας όμως, σε ποια ταινία μέσα στον χειμώνα τον έχετε δει με περιττά κιλά; Σε καμία, λέτε; Φυσικά και σε καμία, αφού ξέρει πως με το που τελειώσει η χαλάρωση, θα γυρίσει σπίτι του όπου θα τον περιμένει ένα ολόκληρο επιτελείο personal trainers, διατροφολόγων και guru για να τον βάλουν πάλι σε top φόρμα. Εσείς δηλαδή, δεν θα απολαμβάνατε αυτό το διάλειμμα όσο μπορούσατε στη θέση του;

Για αυτό και ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσουμε λίγο με τα κιλά του 39χρονο σταρ, πρώτον γιατί δεν το αξίζει για κανένα, μα κανένα λόγο, δεύτερον γιατί μας έχει δώσει πολλά περισσότερα πράγματα, και πιο σημαντικά, για να ασχολούμαστε μαζί του και, τρίτον, γιατί ειλικρινά, δεν τον νοιάζει καθόλου η άποψή μας. Ούτε αυτόν, ούτε την top model σύντροφό του, Toni Garrn. Ούτε και τις εκατομμύρια φαν του παγκοσμίως, δηλαδή. Και να θυμάστε πως το να κρίνεις έναν άντρα για τα κιλά του είναι εξίσου άσχημο και χυδαίο με το να κρίνεις για τον ίδιο λόγο μια γυναίκα. Να μην γινόμαστε έξαλλοι μόνο όταν σχολιάζουν μια γυναίκα, διάσημη ή μη, για τα κιλά που έχει πάρει ή έχει χάσει. Οι άντρες, διάσημοι ή μη, έχουν τα ίδια δικαιώματα στο fat-shaming.

Το μόνο πράγμα, κατά τη γνώμη μας, που θα έπρεπε να μας απασχολεί σχετικά με την εμφάνισή του είναι πως, όταν είναι ο εαυτός του και δεν μπαίνει σε προετοιμασία για κάποιον ρόλο, μοιάζει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ με τον Jack Nicholson, σε νεότερο μοντέλο (κάτι που είχαμε παρατηρήσει εδώ στο Queen από πέρυσι, να τα λέμε κι αυτά). Δεν ξέρουμε αν το κάνει σκόπιμα για να μιμείται το είδωλό του ή είναι απλή ομοιότητα, σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι απλά τέλειο.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι έγινε όταν δυο πρώην του Leonardo DiCaprio συναντήθηκαν

Εδώ υπάρχει έρωτας: Ο Di Caprio με την 21χρονη topless φίλη του στα Bora–Bora (φωτος)