Γιατί ο Freddie Prinze Jr. βρίζει με τα χειρότερα λόγια τον Kiefer Sutherland ;

Γιατί ο Freddie Prinze Jr. βρίζει με τα χειρότερα λόγια τον Kiefer Sutherland ;

Κατινιές και στο Hollywood

Οι συνεργασίες των ηθοποιών δεν τελειώνουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη και αν τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι πετυχημένο.

Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει πρόσφατα στο Hollywood και αφορά δύο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς. Ο Freddie Prinze Jr. όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του το 2010 στο πετυχημένο σίριαλ 24 -του οποίου δημιουργό και πρωταγωνιστής είναι ο Kiefer Sutherland- άνοιξε το στόμα και δεν είπε ούτε ένα κολακευτικό λόγο.

Ο 38άχρονος ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός από τις νεανικές ταινίες «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι» δήλωσε: «Έαιξα στο 24 και ήταν χάλια. Σιχάθηκα την κάθε μου στιγμή. Ο Kiefer ήταν ο πιο αντιεπαγγελματίας στον κόσμο. Και δεν τον κακολογώ, θα του τα έλεγα και κατά πρόσωπο και πιστεύω ότι οποιασδήποτε έχει δουλέψει μαζί του λέει τα ίδια» και συνέχισε «Ήθελα να εγκαταλείψω το επάγγελμα μετά απ αυτό»

Ο ηθοποιός που μόνο άσχημα πράγματα έχει να θυμάται είπε επίσης ότι τον έβαζαν να βγάζει τα παπούτσια του για να μειώσει τη διαφορά ύψους. Τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου να δούμε στο μέλλον τι άλλο έχουμε ν' ακούσουμε για αυτούς τους δύο.