Ε παιδιά, σας βλέπουν! Ποιο διάσημο ζευγάρι τα έδωσε όλα στην παραλία;

Ε παιδιά, σας βλέπουν! Ποιο διάσημο ζευγάρι τα έδωσε όλα στην παραλία;

Οι δύο τους, σε χαλαρές στιγμές στη Σαρδηνία, έδειχναν να περνάνε τέλεια

Είναι ζευγάρι από το 2006 και μαζί έχουν αποκτήσει τρεις γιους αλλά εξακολουθούν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και να περνάνε τέλεια στις διακοπές τους, όπως διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες που είδαμε, σήμερα, στη Daily Mail.

Ο λόγος για τους Eva Herzigova και Gregorio Marsiaj που, αυτές τις μέρες, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαρδηνία. Η καλλονή από την Τσεχία και ο σύντροφός της εμφανίστηκαν σε παραλία της περιοχής και έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι και καλοδιάθετοι. Το ζευγάρι υπήρξε ιδιαίτερα διαχυτικό, αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου (και των paparazzi) και, στην συνέχεια, έπαιξε βόλεϊ στην παραλία, λίγο πριν συναντηθεί με φιλική παρέα, με την οποία έκατσαν, πίνοντας κρασί και συζητώντας στην αμμουδιά.

Η Herzigova εμφανίστηκε στην παραλία με ολόσωμο, μαύρο μαγιό, χωρίς (φυσικά) make up και με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε έναν πρόχειρο κότσο. Ακόμα και μετά την απόκτηση τριών παιδιών, το supermodel παραμένει εντυπωσιακότατο. Μάλιστα, αυτό το Καλοκαίρι, την είδαμε να πρωταγωνιστεί στο βίντεο της καμπάνιας του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο συζητήθηκε ιδιαίτερα θετικά, από πολλούς fashion insiders.

Διαβάστε ακόμα:
H Eva Herzigova ανέβηκε στην πασαρέλα στα 40 της. Δείτε πόσο άλλαξε
Ποιο top model στα 39 της περιμένει το τρίτο της παιδί;