Η σταρ βρήκε κουράγιο να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, μέχρι να μείνει έγκυος

Η σταρ βρήκε κουράγιο να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, μέχρι να μείνει έγκυος

Η όμορφη ηθοποιός απευθύνθηκε σε όλες τις γυναίκες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Μας αρέσει πολύ να βλέπουμε φωτογραφίες διάσημων –και όχι μόνο- μαμάδων με τα μωρά τους αλλά, πολλές φορές, δεν ξέρουμε την σκληρή πραγματικότητα που μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές. Μία διάσημη μαμά, όμως, ανέλαβε, με τις αναρτήσεις της στο Instagram να μας ανοίξει τα μάτια και να μας κάνει να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά, μιλώντας ανοιχτά για τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετώπισε.

Ο λόγος για την Jamie King η οποία, πριν μερικές μέρες, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της με τον 9 μηνών γιο της, James, σχολιάζοντας από κάτω: «Για όλες τις γυναίκες και τις μαμάδες που παλεύουν εκεί έξω και πιστεύουν ότι είναι μόνες τους- αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την σύλληψη του γιου μου. Χρειάστηκαν 8 χρόνια αγώνα και πόνου με πολυκυστικές ωοθήκες και ενδομητρίωση που δεν είχαν διαγνωσθεί, μέχρι που ο Dr. Randy Harris έκανε την σωστή διάγνωση και μου έσωσε την ζωή από έκτοπη, 5 αποβολές και αμέτρητες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης χωρίς αποτέλεσμα. Δούλεψε σκληρά, μέχρι την ημέρα που γέννησα τον γιο μου, και με στήριξε, όταν επέστρεψα σε αυτόν, 6 εβδομάδες αργότερα, με τον φόβο ότι θα τους απογοητεύσω όλους», έγραψε η πρωταγωνίστρια του Heart of Dixie,λαμβάνοντας, αμέσως, εκατοντάδες μηνύματα στήριξης αλλά και εξομολογήσεων από τους followers της.

Το post, λίγο αργότερα, εξαφανίστηκε από το Instagram, αλλά η King ανέβασε ένα δεύτερο post, με ένα κείμενο που έγραφε: «Αγαπητοί φίλοι, έγραψα ένα post σχετικά με το προσωπικό μου ταξίδι, μέχρι την σύλληψη του γιου μου. Μόλις είδα ότι δεν υπάρχει πια στο Instagram- πρέπει να το διέγραψα καταλάθος. Οι ιστορίες και τα σχόλια που μοιραστήκατε ήταν απίστευτα προσωπικά και συγκινητικά. Ελπίζω, όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, να διατηρήσουν δημόσιο τον διάλογο σχετικά με αυτά τα θέματα και να ενημερώνουν τις γυναίκες που πονάνε, τις οικογένειες που περνάνε δύσκολα και οποιονδήποτε υποφέρει, με όποιον τρόπο σχετικά με αυτό το θέμα. Θέλω τα social media να κάνουν την αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ειλικρίνεια και την πραγματική επικοινωνία. Σας αγαπώ, σας στηρίζω και είμαι εδώ για εσάς. Κανείς δεν πρέπει να υποφέρει σιωπηλά ή να ντρέπεται γι' αυτό, γιατί πιστεύω ότι, σε αυτό τον κόσμο, όλοι είμαστε ένα. Μπορεί να φαίνεται λίγο ουτοπιστικό ιδανικό, αλλά θέλω να συμβάλλω με τον τρόπο μου σε αυτό».