Τι φοβάται η Φαίη Σκορδά στο νέο πρωινό με Σεφερλή-Τζαβαλιά;

Τι φοβάται η Φαίη Σκορδά στο νέο πρωινό με Σεφερλή-Τζαβαλιά;

Τι αναστατώνει την παρουσιάστρια;

Θα έλεγε κανείς ότι η Φαίη Σορδά με τον Γιώργο Λιάγκα είναι οι μόνοι που μπορούν να κάνουν ήσυχες και ήρεμες διακοπές μια και τίποτε δεν φαίνεται να τους ενοχλεί ή να τους επηρεάζει. Ήταν οι περσινοί νικητές της πρωινής ζώνης και έχουν την εύνοια του καναλιού, άρα δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται. Σωστά;

Έτσι θα έπρεπε όντως να είναι τα πράγματα, μόνο που η ανακοίνωση ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Mega αναστάτωσε πολύ το ζευγάρι. Και δικαίως, κάθε νέο όνομα είναι μια πιθανή απειλή και αυτό σαν έξυπνοι άνθρωποι το γνωρίζουν.

Εκείνο όμως που αναστάτωσε την Φαίη δεν αφορά τον Μάρκο αλλά τη σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά. Άγνωστο γιατί αλλά η μεγάλη έγνοια της Φαίης είναι αν υπέγραψε η Έλενα, αν θα είναι τελικά στο πλευρό του Μάρκου και τι ακριβώς να αναλάβει στην νέα εκπομπή. Σχεδόν καθημερινά κάνει τα τηλέφωνά της στις πηγές της για να ενημερωθεί για το πότε κα αν υπέγραψε η Τζαβαλιά, η οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα λέει καλημέρα με τον Μάρκο παρότι το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Προφανώς η Φαίη έχει τους λόγους της να ανησυχεί, γιατί σαν γυναίκα γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δύναμη της γυναικείας παρουσίας σε μια εκπομπή.