Χαμός: Τις «έφαγε» ο Justin Bieber απο τον Orlando Bloom! (video)

Χαμός: Τις «έφαγε» ο Justin Bieber απο τον Orlando Bloom! (video)

Δείτε γιατί πιάστηκαν στα χέρια οι δυο stars

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει στον χώρο της showbiz αλλά και στο διαδίκτυο μετά την είδηση αλλά και το video που υπάρχει από τον τσακωμό ανάμεσα στον Orlando Bloom και τον Justin Bieber.

Σύμφωνα με το TMZ αλλά και δυο μάρτυρες που βρέθηκαν σήμερα τα ξημερώματα σε εστιατόριο της Ibiza, ο Orlando Bloom δειπνούσε στο Cipriani το οποίο ήταν γεμάτο από celebrities όπως η Paris Hilton, ο Diddy και ο Justin Bieber.

Στο video δεν θα δείτε τον Orlando να δίνει μπουνιά στον Justin Bieber, την οποία απέφυγε ο τραγουδιστής, μιας και τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά την προσπάθεια του ηθοποιού. Ωστόσο θα ακούσετε τον Justin να φωνάζει " Τι έγινε σκ@#$%^ ;"

Λίγο αργότερα ο Justin Bieber δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία της Miranda Kerr πυροδοτώντας τις φήμες ότι το 2012 μετά απο ένα show της Victoria Secret είχαν έρθει πολύ κοντά, την εποχή δηλαδή που ήταν παντρεμένο το μοντέλο με τον Orlando Bloom. Ευτυχώς την φωτογραφία της έσβησε άμεσα, γιατί δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα συνέβαινε αν την είχε ακόμα στο λογαριασμό του.

Πάντως και ο Orlando Bloom είχε κάποια επαφή με την πρώην του Bieber, Selena Gomez καθώς τον Απρίλιο είχαν φωτογραφηθεί σε ένα πάρτι μαζί.

Κοινώς όλοι περνούν καλά εκεί στο Hollywood. Δείτε το video με το Justin και τον Orlando.