Robert Pattinson: Μιλά για το χωρισμό με την Kristen Stewart και πετά το «μπινελίκι» του

Robert Pattinson: Μιλά για το χωρισμό με την Kristen Stewart και πετά το «μπινελίκι» του

Τί είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire

Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που έγινε γνωστό πως η Kristen Stewart απάτησε τον Robert Pattinson αλλά οι δυο τους φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει αυτό το... δράμα.

Ο Robert Pattinson, σε μια νέα συνέντευξή του, στο βρετανικό περιοδικό Esquire, μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό του ζευγαριού εξηγώντας ότι "Σκ*τά συμβαίνουν, ξέρεις. Πρόκειται για νέους ανθρώπους... είναι φυσιολογικό. Και ειλικρινά ποιος χέ**ηκε;"

Προφανώς ο ίδιος δεν νοιάζεται και όπως αποκάλυψε το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να μιλάει για αυτό αργότερα. "Όταν μιλάμε για άλλους ανθρώπους, τους επηρεάζει με έναν τρόπο που δεν μπορείς να προβλέψεις. Είναι σαν τη σκηνή στο "Doubt" όπου ο Philip Seymour Hoffman μιλά για το πώς θα πάρει πίσω ένα κουτσομπολιό. Ρίχνουν όλα αυτά τα πούπουλα έξω από το μαξιλάρι, στον ουρανό και μετά πρέπει να πας να τα μαζέψεις".

Ο 28χρονος επίσης τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν πράγματα για την προσωπική του ζωή και έχει συνέχεια paparazzi να τον ακολουθούν.

"Συνήθιζα να ντύνω τον βοηθό μου σαν εμένα και τον άφηνα να βγαίνει με αποτέλεσμα να τον ακολουθούν πέντε αυτοκίνητα για ώρες. Νομίζω ότι υπάρχουν περίοδοι που λένε "θα ακολουθήσουμε αυτό τον τύπο", αλλά κάθε φορά που βλέπω ένα σωρό paparazzi λέω "Θεέ μου τι έχουν ανακαλύψει; Α! Ώστε είχα παιδί! Το είχα ξεχάσει εντελώς" και ξεσπά σε γέλια.

Όσον αφορά την φήμη του και αν έχει ακόμα το μυαλό στο κεφάλι του λέει: "Το δούλεψα. Δεν είναι και τίποτα φοβερό τελικά, τα μισά είναι μέσα στο κεφάλι μας".