Η Κim Kardashian και η τρυφερή της πλευρά: Δείτε τι έκανε και μας εξέπληξε

Η Κim Kardashian και η τρυφερή της πλευρά: Δείτε τι έκανε και μας εξέπληξε

Ποιο μέλος της οικογένειάς της υπερασπίστηκε;

Μέχρι τώρα είχαμε στο μυαλό μας την Kim Kardashian ως μια γυναίκα... αλλοπαρμένη που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το image της και η αυτοπροβολή! Τελικά τα φαινόμενα απατούν, καθώς όχι μόνο η Kim νοιάζεται και για άλλα άτομα πέρα από τον εαυτό της, αλλά μάλιστα τα υποστηρίζει και δημοσίως.

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Θυμάστε που η Kim με τον αδερφό της Rob ήταν στα μαχαίρια; Αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν, μιας και η Kim τον υπερασπίστηκε με όλη της τη... δύναμη στα social media. Αντίπαλός της; Η πρώην σύντροφος του Rob, Adrienne Bailon, η οποία έβγαλε όλη της τη χολή στο περιοδικό Latina. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αυτός την κεράτωσε και την ξεφτίλισε δημοσίως. Επιπλέον τόνισε πως η συμμετοχή της στο show των Kardashians κατέστρεψε την καριέρα της.

Ε δεν ήταν να τα ακούσει αυτά η φίλτατη Kim! Ξεσπάθωσε στο twitter υποστηρίζοντας τον αδερφούλη της καθώς και το status των Kardashians. Ειρωνεύτηκε μάλιστα την Bailon, σημειώνοντας πως κανείς δε θα της έπαιρνε συνέντευξη αν δεν είχε συνάψει σχέση με το διάσημο αδερφό της.

Βρε την Kim. Μπράβο της. Αγαπάει την οικογένειά της και δε δέχεται κουβέντα από κανένα. Προσοχή: δαγκώνει.

Διαβάστε ακόμα

Ποια διάσημη επιμένει πως πρέπει να κάνεις δίαιτα για να είσαι ευτυχισμένη;