Ποια σταρ αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε επί 20 χρόνια(!) με τα σπυράκια στο πρόσωπό της;

Ποια σταρ αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε επί 20 χρόνια(!) με τα σπυράκια στο πρόσωπό της;

Και αν τη δεις σήμερα, δύσκολα το πιστεύεις!

Για μια από τις πιο επώδυνες περιόδους της ζωής της αλλά και για τους βαθύτερους φόβους της, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της η πανέμορφη Molly Sims. Το 41χρονο μοντέλο μοιράστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα της σοβαρής ακμής που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσής της, η οποία μάλιστα διήρκησε για 2 ολόκληρες δεκαετίες. Αυτή η μακρά περίοδος ταλαιπωρίας, της έχει δημιουργήσει τον φόβο μήπως κάποια μέρα ο «εφιάλτης» της επιστρέψει.


Παρά τις προσπάθειες που είχε καταβάλλει επί χρόνια, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες κρέμες και θεραπείες προσώπου και ξοδεύοντας πολλά χρήματα, το δέρμα της κατάφερε πολύ δύσκολα και μακροπρόθεσμα να επανέλθει στη φυσιολογική του μορφή. Ακόμα και τώρα, όταν βλέπει ένα μικρό σπυράκι στο πρόσωπό της ανησυχεί μήπως ξαναζήσει την ίδια κατάσταση με τότε. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θα νόμιζε κανείς ότι δεν θα με ενοχλούσε πια. Όμως, κάθε φορά που ένα νέο «τέρας» αποφασίζει να εμφανιστεί στο πρόσωπό μου, εξακολουθώ να αισθάνομαι τρόμο. Είμαι κυριολεκτικά έτοιμη για τη διαβολική επιστροφή τους».


Η ίδια, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, αποφάσισε να παραβλέψει το σημαντικό πρόβλημά της και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και μάλιστα σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε το Photoshop και τα... θαύματά του, οπότε το κακό δέρμα ήταν ένα σημαντικότατο εμπόδιο γι' αυτήν. Για την περίοδο αυτή είπε: «Αυτή η ακμή δεν ήταν μόνο εμπόδιο στην καριέρα μου, αλλά και στη διάθεσή μου, στην εμπιστοσύνη μου και σε όλη τη ζωή μου. Κάθε πρωί, ξυπνούσα και έτρεχα να ελέγξω το πρόσωπό μου στον καθρέφτη του μπάνιου. Αμέσως, μπορούσα να πω, αν επρόκειτο να είναι μια καλή ή κακή ημέρα».


Το μοντέλο ακολούθησε ακόμα και αγωγή με κορτιζόνη, όμως χωρίς αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα μια σοβαρή λοίμωξη που αντιμετώπισε από ένα κυστικό σπυράκι. Τελικά, ως έσχατη λύση χρησιμοποίησε ένα πολύ ισχυρό φάρμακο, γεμάτο με παρενέργειες όπως η κατάθλιψη, η μυϊκή αδυναμία και η απώλεια μαλλιών. Μετά από 6 χρόνια αγωγής κατάφερε να απαλλαχτεί από το πρόβλημά της, ωστόσο ανά διαστήματα εμφανιζόταν και πάλι. Πλέον, έχει διαπιστώσει πως δεν υπάρχει κανένα φάρμακο ικανό να αντιμετωπίσει την ακμή σε ενήλικες και απλά ζει με την αγωνία μήπως το πρόβλημα κάποια μέρα επανέλθει.

Διαβάστε ακόμη:

Τον επισκέφτηκε στα γυρίσματα της ταινίας του και λίγο έλειψε να πλακωθούν

Δείτε πώς μια κοπέλα ξεπέρασε τον πρώην της με τη βοήθεια... της Beyonce!