Κακιά πεθερά: Όπου κι αν εμφανιστούν Kim και Kanye, η Kris Jenner φυσικά είναι μαζί!

Κακιά πεθερά: Όπου κι αν εμφανιστούν Kim και Kanye, η Kris Jenner φυσικά είναι μαζί!

Μήπως για το λόγο αυτό είναι και οικογενειακώς… μαυροντυμένοι;

Μάλλον η Kris Jenner έχει γίνει λίγο... «κακός βραχνάς» για το ζευγάρι, αφού όπου σταθούν κι όπου βρεθούν υπάρχει πάντα και αυτή κάπου... στο πλάνο. Έτσι και αυτή τη φορά, οι προσφάτως παντρεμένοι Kim και Kanye, αποφάσισαν να πιουν το ποτό τους και να διασκεδάσουν σε ένα από τα πιο γνωστά και κοσμοπολίτικα nightclub της Ibiza και φυσικά η μητέρα της Kim ακολούθησε μαζί τους. Μάλλον, η παροιμία στους δύο τρίτος δεν χωρεί, δεν της θυμίζει απολύτως τίποτα.


Η οικογένεια Kardashian νωρίτερα, είχε βρεθεί στο πάρτι των γενεθλίων του σχεδιαστή της εταιρείας «Givenchy», Riccardo Tisci, ενώ η 58χρονη ριάλιτι σταρ φάνηκε να είναι ακούραστη και να έχει περισσότερη όρεξη ακόμα και από τους νεότερούς της, αφού μετά το τέλος του πάρτι, ήταν έτοιμη για δεύτερη έξοδο, φωτογραφίες και συναναστροφή με πολύ μικρότερους της, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο nightclub καθόταν με τον... 20χρονο Justin Bieber και φυσικά έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες.


Ας ελπίσουμε πως η αδυσώπητη μανία της για δημοσιότητα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ευτυχία του ζευγαριού, αλλά και πως δεν θα τους δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη:

H Jessica Alba «τα πέταξε έξω» για το Maxim (και εμείς σκάσαμε από τη ζήλια μας)

Τα καλύτερα τα είδαμε! Τα χειρότερα; Stars που δεν θέλουμε να ξαναδούμε με μαγιό