Τέλος το «κρυφτό»; Beyoncé-JayZ μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία!

Τέλος το «κρυφτό»; Beyoncé-JayZ μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία!

Το μόνο που μοιράζονται στην περιοδεία είναι η κοινή… σκηνή

Μπορεί η ζωή τους να μοιάζει πραγματικά βγαλμένη από παραμύθι, όμως τελικά η ιστορία τους δεν δείχνει να έχει ευτυχισμένο τέλος. Οι φήμες περί χωρισμού των δύο σταρ το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει τόσο, που μάλλον το ζευγάρι, παρά τις προσπάθειες που κάνει για να δώσει μια άλλη εικόνα προς τα έξω, δεν μπορεί να τα «μπαλώσει» και πολύ. Άλλος ένας ισχυρισμός έρχεται να μας πείσει ακόμα περισσότερο πως μάλλον η σχέση αυτή έχει τελειώσει, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Page Six, οι δύο σταρ δεν μένουν μαζί κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους.


Ο 44χρονος JayZ και η 32χρονη Beyoncé κάνουν μάταιες προσπάθειες να φανούν μια ευτυχισμένη οικογένεια με συνεχείς αναρτήσεις φωτογραφιών στους λογαριασμούς τους στα social media και με φιλιά επί σκηνής, στην πραγματικότητα όμως, μάλλον μετρούν τις μέρες να τελειώσει η περιοδεία προκειμένου να μπορούν να ζουν ο ένας χώρια από τον άλλο. Προς το παρόν, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επικοινωνούν όσο το δυνατόν λιγότερο, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν τους αρκούσε ούτε η ιδέα να μένουν σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά επέλεξαν και διαφορετικά ξενοδοχεία. Φυσικά, περνούν τις μέρες τους χωριστά και στις συναυλίες φτάνει ο καθένας μόνος του.


Δικηγόροι και μάνατζερ και των δύο, προσπαθούν να βρουν μια κοινή γραμμή πλεύσης, σχετικά με τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του διαζυγίου τους, ενώ πολλοί ποντάρουν στο ότι δεν θα προλάβουν να τελειώσουν ούτε την κοινή περιοδεία τους. Το Παρίσι είναι ο τελευταίος σταθμός του «On the Run», στις 13 Σεπτεμβρίου. Μήπως, όταν θα πέσει η αυλαία του τουρ τους, θα πέσει τελικά και αυτή και του γάμου τους; Ίδωμεν!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι 19 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου για το 2014

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει πως περνάει τα βράδια της στην Άνδρο! (φώτο)