Διάσημο ζευγάρι χώρισε για δεύτερη φορά: Δεν λέει να στεριώσει η σχέση τους!

Διάσημο ζευγάρι χώρισε για δεύτερη φορά: Δεν λέει να στεριώσει η σχέση τους!

Κρίμα αυτά τα παιδιά, κρίμα

Η Jennifer Lawrence και ο Nicholas Hoult φαίνεται πως είναι και πάλι χώρια. Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού πρόκειται για ένα χωρισμό που έγινε σε "πολύ φιλικό κλίμα" και ο λόγος που χώρισαν ήταν τα "δύσκολα χρονοδιαγράμματα" που είχαν με αποτέλεσμα να μην έχουν χρόνο για την σχέση τους.

article-2538441-1A9C7CA700000578-873 634x649

Η Lawrence και ο Hoult είχαν σχέση αρκετό καιρό. Όπως λέγεται οι δυο τους ήρθαν κοντά το 2011, τότε δηλαδή που συνεργάστηκαν στην ταινία X-Men: First Class. Ωστόσο το 2013 χώρισαν για πρώτη φορά, όμως δεν άντεξαν για πολύ ο ένας μακριά από τον άλλο. Βέβαια, σε αυτό συνέβαλε και η παραγωγή της νέας ταινίας X- Men: Days of Future Past, όπου βρέθηκαν και πάλι κοντά για τα γυρίσματα.

"Δεν βλέπονταν πολύ συχνά. Η ζωή της είναι ένας ανεμοστρόβιλος" είπε κάποιος στο περιοδικό Us Weekly, επιβεβαιώνοντας την είδηση ότι η Jennifer και ο Nicholas δεν είναι πια ζευγάρι.

Μιλώντας για την σχέση της η Jennifer Lawrence είχε πει: "Όταν έχουμε πάρα πολλή δουλειά έχουμε συμφωνήσει να... αγνοούμε ο ένας τον άλλο. Όχι απόλυτα, αλλά κανείς δεν θυμώνει αν δεν του στείλει ο άλλος μήνυμα ή δεν τον πάρει τηλέφωνο πίσω. Η ζωή είναι σε κρατά σούπερ απασχολημένο".