Το βίντεο με τον Bloom να χορεύει μανιακά μετά το ξύλο στον Bieber θα σας φτιάξει τη μέρα!

Το βίντεο με τον Bloom να χορεύει μανιακά μετά το ξύλο στον Bieber θα σας φτιάξει τη μέρα!

Πάμε όλοι ένα κύμα για τον Orlando: oooooλε!

Θα την πούμε την αλήθεια και ας μας «την πέσουν» οι beliebers. Πολύ τις χαρήκαμε τις μπουνιές που έφαγε ο Justin από τον Orlando Bloom. Εδώ σηκώθηκε και τον χειροκρότησε ο Leonardo DiCaprio, εμείς θα ντραπούμε; Όχι, καλά του έκανε και ίσως να χρειαζόταν κι άλλο.

Μετά από αυτό το συμβάν, πάντως, και τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις μέρες που το ακολούθησαν, ένα μόνο είναι σίγουρο. Ο Orlando Bloom πρέπει να είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ποτέ κανείς δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα με το όνομά του, ακόμα και όταν έπαιζε σε μεγάλες ταινίες, ακόμα και όταν ήταν παντρεμένος με την Miranda Kerr. Πάντα οι προβολείς έπεφταν λίγο πιο πέρα από αυτόν. Ναι, οκ, μιλάμε για έναν σταρ του Hollywood, δεν είχε και κανένα παράπονο από τη ζωή του, όσο να πεις όμως, τα εξώφυλλα δεν τα έφτανε συχνά. Μία όμως ο χωρισμός του, μία οι φημολογούμενες σχέσεις του, μία το σκηνικό με τον Bieber, βάλε και το νέο Hobbit που βγαίνει σε λίγο καιρό στις αίθουσες, ο Orlando τις τελευταίες μέρες έχει κερδίσει τη προσοχή μας περισσότερο από ποτέ. Άρα, γίνεται να μην είναι χαρούμενος;

Όχι μόνο χαρούμενος αλλά εκστασιασμένος, κρίνοντας από το βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο και στο οποίο ο Bloom, ακριβώς μετά το «ξύλο» στον Bieber, δείχνει να περνά απλά τέλεια, χορεύοντας σαν να μην το βλέπει κανείς στους ρυθμούς του «Happy» του Pharrell. Τον πλησιάζουν θαυμάστριες, βγάζει φωτογραφίες μαζί τους χορεύοντας, κάνει κάτι ακατάληπτες αλλά άκρως απολαυστικές χορευτικές φιγούρες, χοροπηδάει, τραγουδάει, ξεσηκώνει κόσμο, γενικότερα, ΤΟ ΖΕΙ.

Και αν συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά και την φήμη που τον θέλει να φιλήθηκε με την πρωταγωνίστρια του Vampire Diaries, Nina Dobrev, κατά τη διάρκεια του Comic Con, και τα σενάρια για πιθανή σχέση τους, μπορούμε εύκολα να πούμε πλέον πως ο Bloom είναι ο άντρας της χρονιάς. Χόρεψε Orlando, χόρεψε!

Δείτε το βίντεο παρακάτω