Aναρωτηθήκατε ποτέ τι δουλειά κάνει ο πρίγκιπας William;

Γωγώ Φούντα
Aναρωτηθήκατε ποτέ τι δουλειά κάνει ο πρίγκιπας William;

Γιατί ασπάζεται με θέρμη τη σοφή ρήση: Η δουλειά κάνει τους άντρες

Μπορεί να είναι γαλαζοαίματος, και μάλιστα από τους πιο διάσημους και αγαπητούς, αλλά ευτυχώς γι' αυτόν, δεν είναι ούτε κακομαθημένος, ούτε σνομπ, ούτε ενεπλάκη ποτέ σε σκάνδαλα με ναρκωτικά και sex. Οπότε τι άλλο έμενε προκειμένου ο William να γίνει ο... πρίγκιπας της καρδιάς μας; Να πιάσει δουλειά!

Και αυτό ακριβώς έκανε! Καλά μη φανταστείτε ότι θα σερβίρει καφέδες ή θα σηκώνει τηλέφωνα σε κανά γραφείο, αλλά όσο να πεις, είναι μία πρόοδος κι αυτή! Ο πρίγκιπας λοιπόν, θα εργαστεί ως πιλότος ελικοπτέρου για την East Anglian Air Ambulance, κάτι σαν ιπτάμενο ασθενοφόρο για να καταλάβετε.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο μισθός του θα δίνεται εξ' ολοκλήρου σε φιλανθρωπίες-αυτό έλειπε-ενώ αρχικά θα μαθητεύσει δίπλα σε έναν έμπειρο πιλότο, μέχρι να είναι έτοιμος να σκίσει τους αιθέρες. Πάντως, για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, καλή είναι η δουλίτσα, εντυπωσιακό το να πιλοτάρεις ελικόπτερο, αλλά επειδή ο άνθρωπος δεν είναι ένας κοινός άνθρωπος, ο χρόνος του για άθληση και για δημόσιες εμφανίσεις, θα μείνει ακριβώς όπως ήταν: Άπλετος δηλαδή.

Εντάξει τι περιμένατε κι εσείς; Ότι θα δουλεύει 8ωρο;

Διαβάστε ακόμη:

H υπέροχη εμφάνιση της Katie Holmes και... κάτι που μας προβλημάτισε

Ίντριγκα και μάλιστα απρόσμενη! Ποιες star ανταλλάσσουν... βαριές κουβέντες;