Τι είπε τώρα! Η Katie Holmes έκανε την πιο βαρυσήμαντη δήλωση της ζωής της

Γωγώ Φούντα
Τι είπε τώρα! Η Katie Holmes έκανε την πιο βαρυσήμαντη δήλωση της ζωής της

Τα λόγια της αυτά σίγουρα θα ταράξουν τα νερά

Θυμάστε που η Katie Holmes ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise και έκαναν και ένα παιδάκι, τη Suri; Εδώ βέβαια δεν το θυμάται ούτε η ίδια, ή μάλλον δεν θέλει να το θυμάται.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε αν της λείπει η τεράστια δημοσιότητα που είχε ως σύζυγος του Tom Cruise εκείνη έδωσε μία έμμεση αλλά αρκετά ξεκάθαρη απάντηση: «Ξέρετε κάτι; Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, με ενδιαφέρει μόνο το μέλλον. Αυτή τη στιγμή κάνω πολλά δημιουργικά και ενδιαφέροντα πράγματα, οπότε δεν μου λείπει καθόλου το παρελθόν. Ζω για το τώρα και το μετά», είπε η Katie.

Όπως αντιλαμβάνεστε, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να μεταφράσουν τα λόγια της, και να τους δώσουν μία επιπλέον νότα... ειλικρίνειας και αυθορμητισμού: «Ξέρετε κάτι, ο ψυχοθεραπευτής μου μου είπε να μη σκέφτομαι αυτή τη ντροπιαστική περίοδο της ζωής μου γιατί με αναστατώνει και με ανατριχιάζει. Θυμάστε τότε που εμφανιστήκαμε σε πρεμιέρα με τον Tom πάνω σε μία μηχανή; Θεέ μου, πόσο είχα ντραπεί».

Δεν ξέρουμε αν όντως αυτά σκεφτόταν η Katie, αλλά το θεωρούμε πολύ πιθανό, αν κρίνουμε και από την μαύρη πέτρα που έχει ρίξει πίσω της, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Tom είναι ο πατέρας της μοναχοκόρης της.

Διαβάστε ακόμη:

Η Melanie Griffith έφαγε... «πόρτα» από την κόρη της. Γιατί όμως;

Mήπως η Charlize Theron δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά;