Είναι γεγονός: Η Kendall απέκτησε… αγόρι και φυσικά είναι διάσημο. Ποιος είναι;

Είναι γεγονός: Η Kendall απέκτησε… αγόρι και φυσικά είναι διάσημο. Ποιος είναι;

Και μάλιστα κατάφερε να του διακόψει(!) τα επαγγελματικά του σχέδια

Το νέο αμόρε της 18χρονης «Kardashian» είναι διάσημο, νέο και φυσικά πανέμορφο, αφού πρόκειται για τον 25χρονο παίκτη του NBA και μοντέλο, Chandler Parsons. Τη γνωριμία δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάποιος άλλος, εκτός από την... πανταχού παρούσα και μητέρα της Kendall,Kris Jenner.


To ειδύλλιο δεν μετρά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως όπως όλα δείχνουν και οι δύο είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι με τη σχέση τους και δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθούν με θέματα πέρα από αυτήν. Μάλιστα, η μικρή Kendall φαίνεται να είναι τόσο ερωτευμένη που έθεσε βέτο στο νέο της σύντροφο να μην συμμετέχει στο νέο ριάλιτι σόου, που είχε προγραμματιστεί ήδη και στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε. Το παράξενο βέβαια, δεν είναι που η κάπως... καλομαθημένη Κendall απαίτησε κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός ότι ο άσος του μπάσκετ το δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και μάλιστα ακύρωσε το project που ήταν βασισμένο επάνω του. Ο λόγος που το 18χρονο μοντέλο απαίτησε κάτι τετοιο; Το βασικό θέμα του ριάλιτι ήταν η αναζήτηση από τον Chandler της κοπέλας των ονείρων του και φυσικά, η Kendall δεν μπορεί να αντέξει στη σκέψη πως ο άντρας με τον οποίο έχει σχέση θα φιλάει και άλλες κοπέλες.

Βέβαια μέχρι στιγμής, έχουν κάνει μόνο μία κοινή εμφάνιση και μάλιστα με παρέα, ωστόσο η ερωτική ατμόσφαιρα που υπήρχε μεταξύ τους δεν μπορούσε να κρυφτεί. Προς το παρόν, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, όμως πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα μάθουμε νεότερα από την γηραιότερη της «παρέας», Kris, η οποία μάλλον θα τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αφού κατάφερε τελικά να προσθέσει ένα ακόμη εντυπωσιακό και πανέμορφο άτομο στην ριάλιτι εκπομπή-ζωή της, Keeping up with The Kardashians.

Διαβάστε ακόμη:

Mήπως η Charlize Theron δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά;

Ο καινούριος αγαπημένος της Gwyneth Paltrow είναι νέος, ωραίος και διάσημος! Ποιος είναι;