Jennifer Aniston: «Εύχομαι οι φίλες μου να σταματήσουν τις πλαστικές προσώπου!»

Jennifer Aniston: «Εύχομαι οι φίλες μου να σταματήσουν τις πλαστικές προσώπου!»

Για ποια χτυπάει άραγε η καμπάνα;

Η φιλία κάποιες φορές αποτελεί σκληρή υπόθεση, ειδικά όταν θέλεις να πείσεις τον άλλο πως πρέπει να δει κατάματα την πραγματικότητα και να μην... «πετάει» στα σύννεφα. Μάλλον, αυτό σκέφτηκε να κάνει και η Jennifer Aniston, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε, εμμέσως πλην σαφώς, για την εξάρτηση που έχει από τις πλαστικές επεμβάσεις η καλή της φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στα θρυλικά «Φιλαράκια», Courteney Cox.


Η 45χρονη Jennifer φαίνεται να μεγαλώνει φυσιολογικά, χωρίς να επεμβαίνει στη διαδικασία της γήρανσης με πλαστικές επεμβάσεις, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Για την θέση της πάνω στο θέμα μίλησε, τονίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι ανάλογο, αλλά και πως δεν συμφωνεί με την τακτική που ακολουθούν κάποιες φίλες της (ονόματα δεν λέει, οικογένειες δεν θίγει...) που κάνουν επεμβάσεις... non stop.


Αναλυτικά, δήλωσε: «Έχω υπάρξει μάρτυρας της προσπάθειας γυναικών να μείνουν αγέραστες με οποιοδήποτε κόστος. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα δικά τους λάθη, γιατί δεν πρόκειται να κάνω ενέσεις στο πρόσωπο μου. Προσπαθούν να κάνουν το χρόνο να σταματήσει και το μόνο που βλέπεις τελικά είναι ανασφαλή άτομα που δεν αφήνουν τον εαυτό τους να μεγαλώσει. Ο Justin θα με πυροβολούσε στο κεφάλι, αν πείραζα το πρόσωπό μου με οποιονδήποτε τρόπο».


Ωστόσο, παρόλο που έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πρόσωπο κάποτε γερνά και έχει αποφασίσει να μην παρέμβει στην φυσική εξέλιξή του, δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένη με το σώμα της, αφού θα ήθελε να χάσει ακόμα 2 κιλά. Όπως ανέφερε, συνήθως το βάρος της κυμαίνεται από 49 έως 51 κιλά, όμως θα προτιμούσε να χάσει λίγα ακόμα, πράγμα δύσκολο, αφού καθώς περνούν τα χρόνια αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα να μπορέσει να αδυνατήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Mήπως η Charlize Theron δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά;

Ο καινούριος αγαπημένος της Gwyneth Paltrow είναι νέος, ωραίος και διάσημος! Ποιος είναι;