Απίστευτο: Ο Mickey Rourke «αναγεννήθηκε από τις… στάχτες του» και γοητεύει ξανά!

Απίστευτο: Ο Mickey Rourke «αναγεννήθηκε από τις… στάχτες του» και γοητεύει ξανά!

Ο  62χρονος ηθοποιός αφήνει πίσω του τα «πέτρινα χρόνια»!

Μπορεί να έχει υπάρξει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood όμως, αφενός το πέρασμα του χρόνου και αφετέρου ο ναρκισσισμός που όλοι οι σταρς έχουν λίγο ή πολύ, τον έκαναν να μην θέλει να χάσει με τίποτα τη νεανική του ομορφιά, την οποία μάταια πολλοί προσπαθούν να διατηρήσουν. Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν να κάνει μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων που αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κάνοντάς τον πραγματικά να μοιάζει με τέρας και να μην θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.


Και ενώ τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον 62χρονο σταρ ως μια καρικατούρα του εαυτού του, ξαφνικά αποφάσισε να... συνετιστεί και να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση, όσο ήταν τουλάχιστον εφικτό. Και τα κατάφερε. Η νέα του εικόνα αντιπροσωπεύει έναν πραγματικά γοητευτικό άντρα της ηλικίας του και δεν μοιάζει πλέον με μια... πλαστική μάσκα χωρίς ρυτίδες.


Ο φακός των παπαράτσι τον συνέλαβε την Πέμπτη στο Beverly Hills και πραγματικά μείναμε άφωνοι από τη νέα του εικόνα. Ελπίζουμε να μην «φουντώσει» ξανά στο μέλλον η μανία με τις πλαστικές. Mickey, σε θέλουμε όπως είσαι!

Διαβάστε ακόμη:

Ο καινούριος αγαπημένος της Gwyneth Paltrow είναι νέος, ωραίος και διάσημος! Ποιος είναι;

Kεφάλαιο Beyonce-JayZ: Η Olivia McFaller «καίει» με ένα τραγούδι τον... μπερμπάντη ράπερ