Η Harper Beckham δεν είναι πια το χαριτωμένο στρουμπουλό μωρό που ξέραμε

Η Harper Beckham δεν είναι πια το χαριτωμένο στρουμπουλό μωρό που ξέραμε

Βρε πως περνάει ο καιρός

Υπήρξε το πιο χαριτωμένο και αγαπημένο μωρό των paparazzi, και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο όμορφα και γλυκά κορίτσια της showbiz, μιας και όσο μεγαλώνει, μπορεί τα μαγουλάκια της να... μικραίνουν, αλλά τα γονίδια από τους όμορφους και διάσημους γονείς της καλά κρατούν!

Αναφερόμαστε στην Harper Beckham, την οποία ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στη Santa Monica, μαζί με το sexy μπαμπά της David, τον αδερφό της Cruz και το κουτάβι τους Coco. Η διάσημη τριάδα λοιπόν, ντυμένη casual, συνόδευσε το συμπαθές κατοικίδιο της οικογένειας στον... κομμωτή του, και όπως ήταν φυσικό μόλις εμφανίστηκε τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η 3χρονη Harper, με ένα ροζ σορτσάκι και χωρίς παπούτσια, δεν άφησε στιγμή την αγκαλιά του διάσημου μπαμπά της, ενώ ο 9χρονος Cruz είχε αναλάβει να προσέχει τον τρισχαριτωμένο σκυλάκο. Εκτός του ότι φυσικά είναι μία από τις πιο όμορφες οικογένειες του πλανήτη, εντυπωσιαστήκαμε και με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η μικρούλα Harper, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα το γλυκό στρουμπουλό μωρό που κυνηγούσαν οι φωτογράφοι.

Είμαστε σίγουροι ότι θα κάψει πολλές καρδιές, όπως κάνουν ήδη τα αγόρια της οικογένειας!

Διαβάστε ακόμη:

Και δεν το περιμέναμε: Η Kim Kardashian μας χάρισε την πιο αστεία φωτό της ημέρας

Το συγκινητικό post της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο Τσαλίκη