Αngelina τι κακό έπαθες; Η διάσημη ηθοποιός στα δικαστήρια με την κατηγορία της κλοπής

Γωγώ Φούντα
Αngelina τι κακό έπαθες; Η διάσημη ηθοποιός στα δικαστήρια με την κατηγορία της κλοπής

Μα τι στο καλό μπορεί να έκλεψε η Angie;

Όταν μάθαμε την είδηση αυτή ομολογούμε πως ταραχτήκαμε μέρες που είναι! Διότι, δεν είναι και λίγο να πληροφορείσαι ότι η Angelina Jolie έχει μπλεξίματα με τον νόμο και μάλιστα με την κατηγορία της... κλοπής!

'Οχι η διάσημη ηθοποιός δεν έκλεψε κάποιο τιμαλφές, η κοπέλα έχει δικό της ελικόπτερο οπότε μάλλον έχει χρήματα, αλλά ένα... σενάριο! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Angie πριν κάποια χρόνια με την ταινία Land of Blood and Honey αντί να της φέρει δόξα και χρήματα, της έφερε πολλά μπερδέματα και μάλιστα δικαστικά!

Ο Κροάτης συγγραφέας James Braddock λοιπόν, υποστηρίζει ότι η διάσημη ηθοποιός του έκλεψε το σενάριο κάτι που φυσικά δεν είναι διατεθειμμένος να το αφήσει να περάσει έτσι. Η πρώτη μήνυση κατά της Angelina ήρθε το 2011 με τη star να αθωώνεται και τον Braddock να κάνει λόγο για τεράστια αδικία. Ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο, επανήλθε με μία νέα μήνυση, καθώς υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν είχε λάβει υπόψη του πολύ σημαντικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με ομοιότητες σε σενάριο και υπόθεση.

Μέχρι στιγμής κανένας από το περιβάλλον της Angelina δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο, αν και κάτι μας λέει ότι ο ενάγων είναι κομματάκι υπερβολικός.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι έρωτας: Διαβάστε τα τρυφερά λόγια της Ηλιάδη για τον Γκέντσογλου

Πάλι βρε Beyonce; Η νέα της φωτογραφία προκαλεί (ακόμη μία φορά) συζητήσεις και αναλύσεις