Μπορεί να είναι ζάμπλουτη όμως κυκλοφορεί με γόβα των… 12 λιρών! Ποιά είναι;

Μπορεί να είναι ζάμπλουτη όμως κυκλοφορεί με γόβα των… 12 λιρών! Ποιά είναι;

Η celebrity σήκωσε το πόδι της περπατώντας και… αποκαλύφθηκε η αλήθεια!

Τί κι αν είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ριάλιτι σταρ της Αγγλίας; Η Amy Childs ξέρει μάλλον πολύ καλά πόσος κόπος χρειάζεται για να... βγάζεις το ψωμί σου, επομένως αποφάσισε να μην σπαταλά άσκοπα την περιουσία της, ικανοποιώντας απλά την καταναλωτική της ματαιοδοξία.


Έτσι λοιπόν είπε να ψωνίσει ένα ζευγάρι παπούτσια σε... λίγο χαμηλότερη τιμή από αυτή που όλοι θα περιμέναμε, εκπλήσσοντας τους πάντες. Βέβαια, αυτή του... έδωσε και κατάλαβε, αφού οι γόβες της κόστιζαν μόλις... 12 λίρες, πράγμα σχεδόν αδιανόητο για μια εκατομμυριούχο και καλοντυμένη γυναίκα. Φυσικά, όταν είσαι αρκετά πλούσιος δεν σημαίνει πως είσαι και υποχρεωμένος να ντύνεσαι με τα ακριβότερα ρούχα και αξεσουάρ που υπάρχουν, και σε αυτό της δίνουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, όμως και λίγο προνοητικότητα ώστε να βγάλεις το αυτοκόλλητο που αναγράφει την τιμή, δεν βλάπτει.


Όπως καταλαβαίνετε, η τιμή των παπουτσιών της αποκαλύφθηκε όταν η 25χρονη περσόνα έκανε τη βόλτα της στους δρόμους του Λονδίνου, όταν ξαφνικά σήκωσε το πόδι της και το αυτοκολλητάκι με την τιμή έκανε την εμφάνισή του.Amy, την επόμενη φορά ίσως πρέπει να είσαι πιο προσεκτική, αφού πέρα από όλα τα άλλα, είναι και κάπως αντιαισθητικό το κολλημένο αυτοκόλλητο στον πάτο μιας γόβας.

Διαβάστε ακόμη:

Hollywood alert: Δείτε ποιό ζευγάρι έκανε επιτέλους την πρώτη του κοινή εμφάνιση επίσημα!

Ποιος Christian Grey; Ανανέωσε την σεξουαλική σου ζωή με 5 απλά βήματα (χωρίς πόνο)!