Βρήκαμε το λόγο για τον οποίο ζηλεύουμε τη Jessica Alba και τον μοιραζόμαστε μαζί σας

Γωγώ Φούντα
Βρήκαμε το λόγο για τον οποίο ζηλεύουμε τη Jessica Alba και τον μοιραζόμαστε μαζί σας

Ζηλεύουμε, αγαπάμε, θαυμάζουμε, όπως θέλετε πείτε το

Λοιπόν με τη Jessica Alba συμβαίνει ένα πολύ περίεργο πράγμα: Είναι σέξι, κουκλάρα, κορμάρα, διάσημη και πετυχημένη, και παρόλα αυτά, δεν αποτελεί μόνο αντρική φαντασίωση, αλλά λατρεύεται και από αμέτρητες γυναίκες. Ο προφανής λόγος βέβαια, είναι ότι το αψεγάδιαστο στιλ της το οποίο θαυμάζεται και αντιγράφεται κατά κόρον, και ο άλλος, υποθέτουμε ότι παρά το φυσικό της... κάλλος, είναι μία απλή και γλυκιά εργαζόμενη μητέρα!

Όπως αντιλαμβάνεστε φυσικά, ανήκουμε κι εμείς ανάμεσα σε αυτούς που την αγαπούν και την έχουν κορώνα στο κεφάλι τους, όχι μόνο για τους παραπάνω λόγους, που έτσι κι αλλιώς είναι επαρκείς, αλλά και για ακόμη έναν: Γιατί το κορίτσι αυτό, εμφανίστηκε σε αγώνα baseball, με ανάλογη μπλουζίτσα, τζιν και αθλητικά running, και ήταν σαν να ξεπήδησε από σελίδες περιοδικού, και όχι καμιάς παλιοφυλλάδας!

Με μία υπέροχη αλογοουρά, από αυτές που είναι τόσο απλές αλλά εμείς ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε, πήρε τον αντρούλη της και τα υπέροχα παιδάκια της, και είπε απλά να βγάλει μερικές όμορφες φωτογραφίες. Ναι το παραδεχόμαστε, πολύ θα θέλαμε να είμαστε σαν την Jessica, αλλά επειδή δεν είμεθα και πλεονέκτες, έχουμε συμβιβαστεί! Για την ώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Όποιος μοιράζει μυαλό... ας δώσει λίγο στην Madonna γιατί η κατάστασή της είναι πια σοβαρή

H Sarah Jessica Parker με μαγιό - χωρίς photoshop - είναι σαν... 20άρα!