Το (πολύ) υποτιμητικό σχόλιο της Gwyneth Paltrow για την Jennifer Lawrence

Γωγώ Φούντα
Το (πολύ) υποτιμητικό σχόλιο της Gwyneth Paltrow για την Jennifer Lawrence

Το... έσταξε το φαρμάκι της η star

Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο όταν συνειδητοποιείς ότι ο πρώην άντρας σου, τον οποίο σύμφωνα με όσα λέγονται εσύ χώρισες, σε ξεπέρασε μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, αν αναλογιστεί κανείς τα χρόνια που ήταν μαζί σου, και τώρα βγαίνει με μία εξίσου διάσημη αλλά πολύ νεότερη γυναίκα.

Αυτό ακριβώς λοιπόν αναλογίστηκε και η Gwyneth Palrow η οποία μάλλον το φυσάει και δεν κρυώνει από τότε που έγινε γνωστή η σχέση του πρώην άντρα της Chris Martin με την 24χρονη Jennifer Lawrence. Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού, η Paltrow διατυμπανίζει ότι το μόνο που θέλει είναι ο πατέρας των παιδιών της να είναι ευτυχισμένος, αλλά μέσα στην καλοσύνη, δεν άντεξε και το πέταξε το καρφάκι της: «Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα τα πράγματα», είπε προφανώς για την επιλογή του πρώην της.

jennifer-lawrence-jewelry 171344759600.jpg gallery max

Πάντως όποια ελπίδα είχε να είναι απλά φήμες, εξανεμίστηκε, καθώς όλο και περισσότεροι δηλώνουν ότι έχουν δει το νεοσύστατο ζεύγος σε ρομαντικά ραντεβού. Δε θέλουμε να γίνουμε κακοί, αλλά Gwyneth μου καλά να πάθεις. Νόμιζες ότι θα σε παρακαλάει αιώνια ο άνθρωπος;

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει με το αριστερό στήθος της Kate Moss;

Brad Pitt- Angelina Jolie:«Δεν την αγαπά. Μένει μαζί της για το καλό των παιδιών»