Δείτε και πάθετε πλάκα με την βίλα στην οποία έκανε διακοπές η Kim Kardashian (φωτο)

Δείτε και πάθετε πλάκα με την βίλα στην οποία έκανε διακοπές η Kim Kardashian (φωτο)

Αρκεί να σας πούμε ότι η τιμή της το βράδυ άγγιξε τα 30.000 δολάρια

Φέτος νομίζουμε ότι η Kim Kardashian έζησε το απόλυτο! Πάρτι στις Βερσαλλίες πριν το γάμο της αλλά και ένας παραμυθένιος γάμος στη Φλωρεντία.
Για να συμπληρωθεί το παζλ της πολυτέλειας και γενικώς του rich and famous επέλεξε να πάει για διακοπές στο Μεξικό όπου και έμεινε σε μια υπερπολυτελής βίλα η τιμή της οποίας άγγιξε τα 30.000 δολάρια τη βραδιά.
Συγκεκριμένα η οικογένεια έμεινε στην Casa Aramara, στην Punta Mita, κοντά στο Puerto Vallarta και θέα είχαν τον ωκεανό!

Η πολυτελής κατοικία διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, 5-αστέρων executive σεφ, μια αίθουσα προβολών, γυμναστήριο, δύο πισίνες και ιδιωτική παραλία.

Το Casa Aramara βρίσκεται ανάμεσα σε καταπράσινους τροπικούς κήπους, προσφέρουν γαλήνη, ηρεμία και ανακαινίστηκε πριν από ένα χρόνο.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε διακρίνεται η πολυτέλεια στα μαρμάρινα δάπεδα αλλά και σε όλη τη διακόσμηση με το μπλε και το άσπρο να έχουν τον κύριο λόγο. Ένας γυάλινος τοίχος προσφέρει ασύγκριτη θέα στην παραλία και στον ωκεανό ενώ η τραπεζαρία διαθέτει ένα τεράστιο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 20 άτομα ενώ στη διάθεσή τους είχαν προσωπικό σεφ.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery...