VMAs 2014: H απόλυτη έχθρα των βραβείων μπαίνει σε... νέα επίπεδα!

Γωγώ Φούντα
VMAs 2014: H απόλυτη έχθρα των βραβείων μπαίνει σε... νέα επίπεδα!

Βeyonce και Kim πονοκεφαλιάζουν τους διοργανωτές

Και ενώ τη στιγμή αυτή κάπου στην California βρίσκονται σε εξέλιξη τα MVMAs, εμείς δεν ανυπομονούμε ούτε για τους νικητές ούτε καν για τα ευτράπελα, αλλά για το τι τελικά έγινε μεταξύ των δύο μεγαλύτερων εχθρών της παγκόσμιας showbiz: Της Kim Kardashian και της Beyonce.

Ως γνωστόν, η Bey δε θέλει να βλέπει την Kim ούτε ζωγραφιστή, μιας και πιστεύει ότι κάνει κακό στο image της, κάτι που φυσικά έγινε ολοφάνερο όταν η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Jay Z δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γάμο των Kanye-Kim, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν απλοί καλεσμένοι αλλά και... κουμπάροι!

Από τότε λοιπόν όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει θέμα μόνο η Beyonce με την Kim αλλά και... τούμπαλιν, μιας και η reality star κατάλαβε, αν και κάπως καθυστερημένα, ότι η wannabe φίλη της απλά την απεχθάνεται.

Οπότε, όταν οι 2 κυρίες δήλωσαν αμφότερες ότι θα παραβρεθούν στην τελετή, οι διοργανωτές παράτησαν τα... διαδικαστικά και πονοκεφάλιασαν για το που θα τις βάλουν να καθίσουν ώστε να μην διασταυρωθούν ούτε τα βλέμματά τους! Σύμφωνα μάλιστα με άτομο εκ των... έσω, Beyonce και Kim θα κάθονται όσο πιο μακριά η μία από την άλλη γίνεται, για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συναντήσεις.

Λέτε τελικά να μαλλιοτραβήχτηκαν; Σε λίγη ώρα οι εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη:

Στον πάγο:Ποιο άτομο της οικογένειας Kardashian είχε γενέθλια και δεν του ευχήθηκε κανείς;