VMAs 2014: Τα βραβεία με την πιο τρομακτική εμφάνιση που είδαμε ποτέ

Γωγώ Φούντα
VMAs 2014: Τα βραβεία με την πιο τρομακτική εμφάνιση που είδαμε ποτέ

Και ευτυχώς για τα ματάκια μας, υπήρχαν και αρκετές ωραίες και εντυπωσιακές

Τα MTV Awards έγιναν, και η παγκόσμια showbiz μπαίνει και πάλι στους κανονικούς της ρυθμούς, μέχρι νεοτέρας φυσικά. Όπως ήταν σίγουρο, δε χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να το προβλέψεις, οι εμφανίσεις των stars ήταν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές, με τις περισσότερες να επιλέγουν να δείξουν πολλή, μα πάρα πολλή σάρκα!

Πολλά είδαν τα ματάκια μας, η Kim με τη Beyonce ευτυχώς δεν μαλλιοτραβήχτηκαν, γιατί πολύ απλά δεν συναντήθηκαν, η Miley δεν ήταν η πιο γυμνή της βραδιάς και η Jennifer Lopez, ήταν για ακόμη μία φορά, η πιο ωραία παρουσία της βραδιάς, ανεξάρτητα φυσικά με αυτό που φορούσε.

Όπως φυσικά συμβαίνει πάντα στα events αυτά, ένας περιφερόμενος θίασος, ένας καραγκιόζης ή για να το πούμε πιο απλά, ένα σούργελο θα υπάρχει! Στην προκειμένη λοιπόν, η πιο γελοία και αψυχολόγητη εμφάνιση, ήταν με διαφορά αυτή της Amber Rose! Δεν ξέρουμε τι φόρεσε, δεν καταλάβαμε ποτέ, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι επέλεξε το outfit αυτό βιαστικά και με τεράστια πίεση, γιατί αν υποψιαστούμε ότι τη συμβούλευσε κάποιος να εμφανιστεί έτσι, θα σκίσουμε τα πτυχία μας!

Δείτε λοιπόν το πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τις εμφανίσεις των stars και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμη:

Πιο κοντινή φωτό δε γίνεται: Δείτε την Δούκισσα Νομικού χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στον ΑΝΤ1 και πόσα θα πληρώνεται;