Τι συμβαίνει στην Rihanna; Η δήλωση που μας έκανε να ανησυχήσουμε

Γωγώ Φούντα
Τι συμβαίνει στην Rihanna; Η δήλωση που μας έκανε να ανησυχήσουμε

Δήλωση και σοκ είναι η RiRi

vince-vaughn-picture-3

Το έχουμε πει πολλές φορές, οι διάσημοι γενικότερα δεν είναι και πολύ στα καλά τους. Πόσο μάλλον όταν ο διάσημος αυτός λέγεται Rihanna, που για να λέμε την αλήθεια δεν μας έχει συνηθίσει και στην πιο φυσιολογική συμπεριφορά.

Η RiRi λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕLLE, αποκάλυψε ποιον θεωρεί τον πιο σέξι άντρα στη γη! Η απάντηση, όχι μόνο ήταν απρόσμενη αλλά και άκρως αψυχολόγητη. Όχι δεν απάντησε τον Chris Brown, ο οποίος δεν είναι σέξι απλά είναι ο πρώην της, ούτε τον Brad Pitt, ο οποίος είναι σέξι γενικά. Το απόλυτο λοιπόν αρσενικό για τη διάσημη τραγουδίστρια είναι ο... Vince Vaughn!

«Είναι φανταστικός! Τον θεωρώ τον πιο σέξι εν ζωή», ήταν τα λόγια της, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν. Από την άλλη βέβαια, το sex appeal και η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικά, οπότε δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση που η έτσι κι αλλιώς εκκεντρική Rihanna έκανε αυτή την επιλογή.

Το μόνο που δεν ξέρουμε, είναι αν ο Vince ανταποκρίθηκε στο ερωτικό κάλεσμα της star. Αν και είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε μάλλον δύσκολο!

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Οι κραυγές που έβγαλε μετά το μπουγέλο και το τρυφερό φιλί του Justin

Τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στον ΑΝΤ1 και πόσα θα πληρώνεται;