Τι δεν πάει καλά με την Gwen Stefani; Βρείτε το!

Τι δεν πάει καλά με την Gwen Stefani; Βρείτε το!

Η νέα της εμφάνιση μας έβαλε σε σκέψεις

Η Gwen Stefani είναι ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό στις τάξεις των fashionistas, μιας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα icons στη βιομηχανία της μόδας. Αν προσθέσει κανείς την καριέρα της στην μουσική και το γεγονός ότι είναι παράλληλα και μία ευτυχισμένη μητέρα 3 αγοριών, η περσόνα της είναι κυριολεκτικά ακαταμάχητη.

Ωστόσο, στην εμφάνισή της στα Emmy Awards λίγες μόλις ώρες πριν, η πρώτη της ever, κάναμε μία σχεδόν τρομακτική ανακάλυψη: Η Gwen για κάποιο λόγο που μόνο η ίδια γνωρίζει δεν... μεγαλώνει! Θα μας πείτε τώρα, ας είχα κι εγώ τα λεφτά και τη φήμη της, και θα ήμουν έτσι και καλύτερη. Σίγουρα και συμφωνούμε, αλλά δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η 44χρονη star φαίνεται καμιά 20αριά χρόνια μικρότερη, αλλά ότι δείχνει εντελώς φυσική, χωρίς δηλαδή να έχει κάνει δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Εντάξει τα μποτοξάκια της σίγουρα τα έχει κάνει, όπως ίσως και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά η φρεσκάδα και το σχεδόν αψεγάδιαστο πρόσωπό της, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά, με αυτό το οποίο είχε όταν την πρωτογνωρίσαμε ως τραγουδίστρια των No Doubt. Μήπως τελικά έχει εξαιρετικά γονίδια ή μήπως είναι η ευτυχία που την ομορφαίνει και την ξανανιώνει; Πάντως έχουμε να πούμε ότι την είδαμε μετά από πολύ καιρό χωρίς το σήμα κατατεθέν της, το κόκκινο κραγιόν, και διαπιστώσαμε ότι είναι εξίσου όμορφη και με πιο φυσικές αποχρώσεις.

Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Ο 10 χρόνια μικρότερός της Adam Levine, δε δείχνει σαν τον μεγαλύτερο αδερφό της; Και να σκεφτεί κανείς ότι μικροδείχνει και ο Adam! Πάντα τέτοια βρε παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει στην Rihanna; Η δήλωση που μας έκανε να ανησυχήσουμε

Σκληρό: H Βeyonce «άδειασε» τη Solange για χάρη του Jay Z!