Η Miranda Kerr μας δούλευε ψιλό γαζί

Γωγώ Φούντα
Η Miranda Kerr μας δούλευε ψιλό γαζί

Έτσι είπαμε βρε κορίτσι μου;

Τον τελευταίο καιρό η Miranda Kerr απασχολούνταν με 2 πράγματα: Το modeling, προφανώς, και με το να διαψεύδει τη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο James Packer! Αλλά όπως λέει και η γνωστή λαική ρήση, ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται! Και μπορεί στην προκειμένη να μην έχει περάσει ακόμα χρόνος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας πάντα, αλλά όσο να πεις το supermodel κορόιδευε μία ολόκληρη celebrity κοινότητα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, επιβεβαίωσε αυτό που η ίδια έχει αρνηθεί κατηγορηματικά πολλάκις, και αναφερόμαστε στο ειδύλλιό της με τον επίσης διαζευγμένο Packer. Oι φωτογραφίες που δείχνουν την Kerr να επιβιβάζεται σε ένα μικρό σκάφος, με τον Packer να την καμαρώνει, προκειμένου να μεταφερθούν στη θαλαμηγό του κάνουν το γύρο του κόσμου, ραγίζοντας μια καρδιά που πρόσφατα έπαιξε ξύλο για χάρη της!

Η 31χρονη καλλονή λοιπόν, ντυμένη στα μαύρα, μάλλον σε μία προσπάθεια να μη γίνει αντιληπτή, απλή και άκρως ευδιάθετη, απολαμβάνει την... πολυτέλεια που της προσφέρει απλόχερα ο νέος της αγαπημένος, ο οποίος κάθε φορά που τον βλέπουμε μας φαίνεται όλο και πιο άσχημος.

Όπως φαίνεται βέβαια, μπορεί να στερείται εντυπωσιακής εμφάνισης και χολιγουντιανού attitude, σε σύγκριση φυσικά με τον πρώην Orlando Bloom, αλλά μάλλον τον έχει τον τρόπο του! Εμείς πάντως έχουμε ένα έχουμε να πούμε: Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς! Και όπως βλέπουμε η Κerr αγαπάει και τα 2.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Hugh Jackman δεν φοράει τίποτε! Τόσο sexy που θα κοκκινίσετε.

Τι συμβαίνει στην Rihanna; Η δήλωση που μας έκανε να ανησυχήσουμε