Brad Pitt - Angelina Jolie: Γιατί η ανθρωπότητα περιμένει με λαχτάρα τη νέα τους ταινία;

Γωγώ Φούντα
Brad Pitt - Angelina Jolie: Γιατί η ανθρωπότητα περιμένει με λαχτάρα τη νέα τους ταινία;

Και μόλις σας πούμε το λόγο το ίδιο θα κάνετε κι εσείς

Εντάξει δεν είναι και λίγο να βλέπεις το διασημότερο ζευγάρι του κόσμου και πάλι στην μεγάλη οθόνη, όταν μάλιστα θυμάσαι ότι η πρώτη του συνάντηση είχε σαν αποτέλεσμα ένα πολύκροτο διαζύγιο και στη συνέχεια τη δημιουργία μίας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας. Οπότε λοιπόν, είναι λογικό σύσσωμη η ανθρωπότητα να περιμένει με τεράστια ανυπομονησία τη νέα ταινία της Angelina Jolie και του Brad Pitt, η οποία είναι εξ' ολοκλήρου γυρισμένη στην Μάλτα.

Και μπορεί η ταινία με αυτούς τους 2 να είναι από μόνη της είδηση, αλλά αυτό που κάνει ακόμα πιο spicy τη σύμπραξη των 2 μεγάλων star, είναι το γεγονός ότι είναι γεμάτη από σκηνές sex, και μάλιστα όχι από τις... soft!

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα που έχουν πάρει μία πρώτη γεύση του πολυαναμενόμενου Βy The Sea, τη σκηνοθεσία και το σενάριο της οποίας υπογράφει η Angie, οι δύο πρωταγωνιστές όχι μόνο υποδύονται το ζευγάρι, αλλά συμμετέχουν και σε αμέτρητες καυτές ερωτικές σκηνές, οι περισσότερες εκ των οποίων εκτυλίσσονται στις ακρογιαλιές της Μάλτας!

Τέτοια πληροφορούμαστε και δε βλέπουμε τη ώρα να είναι έτοιμη η ταινία. Άραγε τα παιδιά τους θα μπορέσουν να θαυμάσουν την μαμά και τον μπαμπά;

Διαβάστε ακόμη:

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία με την κόρη της Αλεξάνδρα και η γλυκιά αφιέρωση

Και οι χωρισμοί... συνεχίζονται: Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι!