Ο πατέρας της Angelina την εκθέτει: «Δεν με κάλεσε στο γάμο της»

Ο πατέρας της Angelina την εκθέτει: «Δεν με κάλεσε στο γάμο της»

Γιατί δεν τον κάλεσαν;

Ο λόγος που ο Jon Voight ο πατέρας της Angelina Jolie δεν πήγε στο μυστικό γάμο της κόρης του Angelina Jolie στη Γαλλία δεν είναι ότι παράπεσε κάπου η πρόσκληση και έχασε το γάμο, αλλά πολύ απλά, η διασημότερη και πιο ισχυρή celebrity στον κόσμο αποφάσισε να μην τον καλέσει.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο 75άχρονος ηθοποιός, ο οποίος όπως και εμείς έμαθε τα νέα από το internet, είπε ότι δεν είναι στεναχωρημένος, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να πετάξει μέχρι τη Γαλλία μια και έπρεπε να παραβρεθεί στα βραβεία Emmy στα οποία ήταν υποψήφιος φέτος.

Για όσους δεν ξέρουν οι σχέσεις πατέρα και κόρης είναι διαταραγμένες εδώ και πολλά χρόνια και εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα συμφιλίωσης έχουν σταματήσει να έχουν οποιαδήποτε επαφή.

Η ίδια η Angelina είχε εκμυστηρευτεί παλιότερα ότι ο πατέρας της όταν χώρισε με τη μητέρα της τους είχε παραχωρήσει ένα σπίτι και απέφευγε οποιαδήποτε επαφή, ιδιαίτερα με την Angelina γιατί ο Jon Voight πίστευε ότι έμοιαζε πολύ στη μητέρα της και δεν ήθελε καμία σχέση μαζί της.