Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει πως αισθάνεται που δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά!

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει πως αισθάνεται που δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά!

Η εκ βαθέων εξομολόγησή της για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να θεωρούμε πως η απόκτηση ενός παιδιού αποτελεί έναν από τους βασικότερους αυτοσκοπούς μας, όμως υπάρχουν και άνθρωποι που νιώθουν εξίσου ευτυχισμένοι και πλήρεις, όντας απλά δημιουργικοί και ζώντας μια ζωή έτσι όπως ακριβώς θέλουν. Παράδειγμα αυτού αποτελεί και η αγαπημένη Jennifer Aniston, η οποία πρόσφατα δήλωσε πως μπορεί να μην έχει αποκτήσει ένα παιδί, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει αποτύχει ως γυναίκα αλλά και ως άνθρωπος.


Μιλώντας πρόσφατα σε ένα σόου για τον σύντροφό της Justin Theroux και για τον ενδεχόμενο γάμου τους, η 45χρονη σταρ μέσα σε όλα σχολίασε και το συγκεκριμένο γεγονός, δηλώνοντας: «Δεν έχω κάποιο είδος λίστας με τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχω κάνει, και... αν κάποια δεν έχουν γίνει, τότε σε κάποιο βαθμό έχω αποτύχει σαν γυναίκα επειδή δεν έχω γεννήσει ένα παιδί, αφού χάνω ένα κομμάτι των πεποιθήσεων και των αξιών μου. Έχω όμως «γεννήσει» πολλά πράγματα, και έχω νιώσει σαν πραγματική μητέρα σε πολλά άλλα θέματα. Θεωρώ ότι είναι άδικο να ασκείται τόσο μεγάλη πίεση σε ανθρώπους και μάλιστα πάνω σε τόσο «λεπτά» θέματα».


Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ακόμα πως δεν μετανιώνει για τις επιλογές της στο παρελθόν, λέγοντας: «Νιώθω σαν να έχω περάσει από 3 διαφορετικά στάδια ενηλικίωσης. Είχα μια απίστευτη εξέλιξη. Εξακολουθώ να θεωρώ όλες τις στιγμές ευτυχίας που έζησα υπέροχες, γιατί με δίδαξαν όλες τόσα πολλά πράγματα... Νιώθω ευγνώμων για την εξέλιξη και την ιστορία μου. Δεν θα τα αντάλλασα με οτιδήποτε άλλο». Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα μητέρα, όμως είμαστε σίγουροι πως έχει όλα τα φόντα για να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν; Δεν νομίζω! Οι stars που δεν έχουν γεράσει και τόσο καλά!

To μεγάλο reunion των «Friends»: Ποιοι έλειπαν όμως και γιατί; (video)