Pitt & Jolie: Οι φωτογραφίες του γάμου τους είναι εδώ! Δείτε το λιτό νυφικό της Αngelina

Pitt & Jolie: Οι φωτογραφίες του γάμου τους είναι εδώ! Δείτε το λιτό νυφικό της Αngelina

Στην ουρά του νυφικού και στο πέπλο ήταν ραμμένα ζωγραφιές των παιδιών του ζεύγους!

Ήταν θέμα χρόνου οι φωτογραφίες του γάμου της χρονιάς να δουν το φως της δημοσιότητας. To "βασιλικό" ζευγάρι του Hollywood, Brad Pitt & Αngelina Jolie έγιναν και επίσημα αντρόγυνο στις 23 Αυγούστου στο μικρό εκκλησάκι του κτήματος Chateau Miraval που διατηρεί η οικογένεια στην γαλλική εξοχή.

Το περιοδικό People ήταν ο απόλυτος νικητής των media, καθώς κατάφερε να αγοράσει τα δικαιώματα του φωτογραφικού album του γάμου των δύο star και στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες θα δημοσιευτούν όλες οι φωτογραφίες της λιτής αλλά λαμπερής τελετής.

ange-real--z 2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού στον γάμο παρευρέθησαν 20 φίλοι και μέλη των δύο οικογενειών ενώ και τα 6 παιδιά είχαν ένα σημαντικό ρόλο στον γάμο. Oι Maddox και Pax παρέδωσαν τη νύφη στον Pitt, οι Zahara και Vivienne πετούσαν ροδοπέταλα, η Shiloh και ο Knox κρατούσαν τις βέρες, ενώ ο Pax έψησε την τούρτα!

Ο 50χρονος Brad Pitt δήλωσε στο περιοδικό για την μεγάλη ημέρα: "Ήταν σημαντικό για εμάς να είναι μια χαλαρή μέρα γεμάτη με γέλια. Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, την οποία μοιραστήκαμε με τα παιδιά μας και μια ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένειά μας".

Ακόμα και το νυφικό της Jolie ήταν αποτέλεσμα της έμπνευσης των παιδιών τους! H Luigi Massi, master tailor στον οίκο Versace έραψε πάνω στο πέπλο και το νυφικό ζωγραφιές των παιδιών της.

Ο διάσημος γαμπρός επέλεξε να φορέσει ένα κουστούμι από την γκαρνταρόμπα του με γραβάτα που δανείστηκε από έναν από τους γιους του καθώς ξέχασε να φέρει μαζί τη δική του! Τις βέρες του ζευγαριού σχεδίασε ο κοσμηματοπώλης Robert Procop ενώ τα παιδιά φορούσαν μαύρα κουστούμια με εξαίρεση την Vivienne που επέλεξε λευκό φόρεμα. Δείτε στο φωτογραφικό gallery το εξώφυλλο του περιοδικού People.

Διαβάστε ακόμη:

Χμμ! Η Cameron Diaz έγινε 42 ετών & εμείς χαζεύουμε το κορμί της με πανέμορφα μπικίνι