1.000 δολάρια σε sex toys; Αν αυτό δεν είναι το πιο kinky ζευγάρι του Hollywood τότε ποιο;

Γωγώ Φούντα
1.000 δολάρια σε sex toys; Αν αυτό δεν είναι το πιο kinky ζευγάρι του Hollywood τότε ποιο;

Πάθος, έρωτας και... μπόλικο σεξ!

Έχουμε ακούσει να ξοδέψει κάποιος 1.000 δολάρια σε ένα βράδυ, για ένα πλούσιο βέβαια δεν είναι και τόσο σημαντικό ποσό, έχουμε ακούσει να ξοδέψει κάποιος 1.000 δολάρια σε ρούχα ή παπούτσια ακόμα και σε... junk food, αλλά σε sex toys ειλικρινά πρώτη φορά το ακούμε.

Και στην προκειμένη, αυτοί που το έκαναν, δεν είναι κάποιοι ζάμπλουτοι εκκεντρικοί οι οποίοι βαριούνται και δεν έχουν τι να κάνουν, αλλά ένα διάσημο ζευγάρι του Hollywood, το οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Αναφερόμαστε στους Ian Somerhalder και Nikki Reed οι οποίοι βρέθηκαν σε sex shop του Τορόντο, και παρά το γεγονός ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μη γίνουν αντιληπτοί, τα λαγωνικά που έτυχε να βρίσκονται εκεί, ενημέρωσαν τα Μέσα κάνοντάς τους με συνοπτικές διαδικασίες το πιο kinky ζευγάρι του Hollywood.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ο πωλητής μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τον Ian, Zac Efron, προκαλώντας το γέλιο του διάσημου ηθοποιού. Όπως βλέπουμε, εκτός από σέξι και πολύ ερωτευμένοι, έχουν και χιούμορ! Για την ιστορία το ζεύγος αγόρασε δονητές, χειροπέδες και διάφορα άλλα... βοηθήματα! Μπράβο βρε παιδιά!

Διαβάστε ακόμη:

Για αυτό την θέλουν όλοι οι φωτογράφοι! Η Cara Delevingne στις πιο αστείες πόζες EVER!

Η Beyonce «πήρε» ένα-δυο κιλάκια και έγινε ακόμα πιο sexy (φωτός)