Αngelina Jolie-Brad Pitt: Ο μήνας του μέλιτος δεν είναι όπως τον είχαν φανταστεί

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie-Brad Pitt: Ο μήνας του μέλιτος δεν είναι όπως τον είχαν φανταστεί

Γιατί δεν μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί το διάσημο ζεύγος;

Mήπως έχετε πανικοβληθεί που επιστρέψατε από τις διακοπές και δεν μπορείτε για κανένα λόγο να προσαρμοστείτε στην μουντή πραγματικότητα; Μήπως αντί για παντελόνι όταν σηκώνεστε το πρωί, φοράτε μαγιό και σαγιονάρα σε μία προσπάθεια άρνησης της αλήθειας; Ε λοιπόν σας λέμε να μην παραπονιέστε γιατί υπάρχουν και χειρότερα και αναφερόμαστε στους νιόπαντρους Angelina Jolie και Brad Pitt.

Διότι κυρίες και κύριοι, τα παιδιά παντρεύτηκαν και ενώ θα περίμενε κανείς να κάνουν honeymoon μακράς διαρκείας, γιατί μπορούν, αυτοί άφησαν στην άκρη την καλοπέραση και την αμέσως επόμενη μέρα επέστρεψαν στη δουλειά. Θα μας πείτε τώρα, η δουλειά τους είναι να γυρίζουν ταινίες, και στην προκειμένη στην Μάλτα, που όσο να πεις μία μαγεία τη διαθέτει, αλλά όπως και να το κάνουμε η δουλειά είναι δουλειά, με οτιδήποτε κι αν καταπιάνεσαι.

Η ίδια η Angie μάλιστα, η οποία έχει αναλάβει εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και αυτό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη, δήλωσε χαριτολογώντας ότι ο δικός τους μήνας του μέλιτος θα είναι στο σετ της ταινίας By The Sea, όπου και συμπρωταγωνιστεί μαζί με το Brad, 10 χρόνια μετά το... μοιραίο όπως αποδείχθηκε Mr & Mrs Smith.

Και μετά εσείς παραπονιέστε. Που τουλάχιστον μια βδομαδούλα off μετά το γάμο σας την είχατε. Τώρα βέβαια αν είχατε χρήματα για να πάτε κάπου είναι άλλο θέμα αλλά δε βαριέστε;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό και αν είναι είδηση: Η Ρούλα Κορομηλά θα ξανακάνει πρωινό!

Kim Kardashian: Τα «πέταξε» όλα για το περιοδικό GQ. Δείτε τη ολόγυμνη!