Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε

Γωγώ Φούντα
Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε

Ποια είναι η διάσημη τραγουδίστρια;

Α όλα κι όλα, μπορεί οι Spice Girls να μην είχαν τίποτα τραγούδια περιωπής και μπορεί κάθε τους κομμάτι να μην ήταν ένα μικρό αριστούργημα, κατά τη γνώμη άλλων φυσικά, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι υπήρξε ένα από τα πιο φημισμένα συγκροτήματα όλων των εποχών, και το νούμερο 1 girl band που υπήρξε ποτέ.

Εκτός βέβαια από την Victoria Beckham που τη βλέπουμε συνέχεια, τα άλλα κορίτσια λίγο τα έχουμε χάσει, και δυστυχώς όποτε τα βλέπουμε νιώθουμε σα να έχουν χάσει τη λάμψη και την αίγλη τους. Παρόλα αυτά, χθες ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Mel B, ναι τη Scary Spice, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ομολογούμε, εκτός του ότι με δυσκολία την αναγνωρίσαμε, ότι μας φάνηκε πιο νέα, φρέσκια και fit από ποτέ!

Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία την αναγνωρίσαμε διότι τα τελευταία χρόνια λίγα κιλάκια τα είχε βάλει, και γενικότερα αρκετές φορές φαινόταν μεγαλύτερη από την ηλικία της. Αυτά βέβαια μέχρι χθες, γιατί η Mel B εκτός του ότι έχει επανέλθει πλήρως στα κιλά και στην κορμάρα που διέθετε, το πρόσωπό της έλαμπε σαν μικρού κοριτσιού.

Μήπως φταίει η επάνοδός της στη showbiz ως κριτής του America's Got Talent;

Διαβάστε ακόμη:

To σοκ της εβδομάδας: Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει και... συγκλονίζει

Αγγελική Ηλιάδη: Η αποκαλυπτική φωτογραφία της και τα αρνητικά σχόλια των φαν