Britney Spears: Χώρισε και ψάχνει συμπαράσταση και παρηγοριά στον…

Britney Spears: Χώρισε και ψάχνει συμπαράσταση και παρηγοριά στον…

Γιατί τέτοιες στιγμές θέλεις απλά να νιώθεις άνετα

Τελικά κάποιες φορές το μόνο που σου μένει στο τέλος είναι η οικογένεια σου και η Britney φαίνεται να το έχει καταλάβει καλά αυτό, με συνέπεια να αφιερώνει αρκετό χρόνο σε στενούς συγγενείς της, αφού μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον David Lucado, φρόντισε να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης με τον αδερφό της, Bryan.


Η αγαπημένη σταρ αποφάσισε να ανακοινώσει το χωρισμό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter και μάλιστα σχολίασε το γεγονός ότι είναι έτοιμη να βγει το επόμενο πρώτο ραντεβού, που της αρέσει πολύ. Πάντως, η 32χρονη τραγουδίστρια μάλλον δεν έχει πάρει και πολύ βαριά την υπόθεση του χωρισμού της, αφού από τη μια παραδέχτηκε η ίδια, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πως ο David της το... «φόρεσε» το κέρατο, ενώ από την άλλη, φαίνεται αρκετά χαρούμενη και χαλαρή στις φωτογραφίες όπου βρίσκεται με τον αδερφό της. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν τη μέρα στο Palazzo Hotel and Casino του Las Vegas, οπότε η γλυκιά Britney μόνο στενοχωρημένη δεν ήταν, ειδικά αν είχε και διάθεση για... τζόγο.


Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πολύ απλά ντυμένη αφήνοντας ακάλυπτα τα γυμνασμένα πόδια της, ενώ παράλληλα αυτή την περίοδο ηχογραφεί το νέο της δίσκο και ποστάρει φωτογραφίες δείχνοντας... σε κάποιον πως περνά πολύ καλά και μόνη της.

Διαβάστε ακόμη:

Η τρυφερή φωτό της ημέρας: Διάσημη μαμά και κόρη κάνουν yoga στην παραλία

Ούτε πάρτι, ούτε χοροί και ποτά! Η Beyonce είναι η καλύτερη και ξέρει να γιορτάζει