Τριαντάφυλλος: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό»

Τριαντάφυλλος: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό»

Η βαθμολογία, οι κριτές και οι συμπαίκτες του στο DWTS!

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από το πρώτο show που είχε ψηφοφορία ο Τριαντάφυλλος μιλάει στο Queen.gr για τις δύσκολες πρόβες, το κλίμα στα παρασκήνια του DWTS και την βαθμολογία των κριτών. Άραγε άξιζε πιο υψηλή βαθμολογία; Τι λέει ο ίδιος;

Τελικά είναι επίπονος ο χορός;
Όχι δεν είναι ούτε επίπονος, ούτε δύσκολος, απλά έχω συνηθίσει να κινούμαι λαϊκά στην πίστα, να χορεύω ζεϊμπέκικα, ρούμπες τέτοια πράγματα και όλο αυτό στο dancing ήταν διαφορετικό, εντελώς ξένο σ' εμένα. Ακόμη και το σώμα μου δεν με βοηθούσε γιατί εγώ έχω συνηθίσει με βάρη και προπόνηση και έπρεπε να σταματήσω την προπόνηση για να είναι λιτό το σώμα μου.

Για πόση ώρα ήσουν στενοχωρημένος μετά την αποχώρησή σου από το DWTS;
Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, κάποιος έπρεπε να φύγει, κάποιος έπρεπε να μείνει, αλλά τουλάχιστον βοήθησα και εγώ λιγάκι να πραγματοποιηθούν ευχές των παιδιών που έχουν ανάγκη. Στεναχωρήθηκα μόνο για την παρτενέρ μου, τη Φωτεινή που είναι ένα απίστευτο παιδί. Με άλλα πράγματα στεναχωριέμαι στη ζωή, με ανθρώπους που υποφέρουν και πεινάνε και όχι αν έφυγα πρώτος. Αυτά ξεπερνιούνται, εξάλλου δεν έχω σκοπό να γίνω ούτε χορευτής ούτε χορογράφος, λαϊκός τραγουδιστής είμαι... Ένα παιχνιδάκι όμορφο ήταν και τελείωσε. Όλα καλά!

Εσύ αν ήσουν κριτής ποιον θα έδιωχνες πρώτο από το σόου;
Πραγματικά θα σου πω ότι με όλα τα παιδιά δεθήκαμε από την πρώτη στιγμή και δεν θα ήθελα να φύγει κανείς τους. Αφού να φανταστείς με το που έφυγα πολλοί συγκινήθηκαν και δάκρυσαν και όλοι με σήκωσαν στα χέρια. Ήταν υπέροχο κλίμα και πολύ ευχάριστο.

Μετά από αυτή την μικρή εμπειρία, θα το ξανάκανες; Θα ξαναπήγαινες στο show αν σε ξαναφώναζαν;
Αν γινόταν να βοηθήσω ανθρώπους θα πήγαινα ξανά από την αρχή για να χορέψω και για να ξαναδείτε αυτό το τέλειο θέμα που είδατε. (γέλια)

Η γυναίκα σου τι σου είπε;
Ότι ήμουν πολύ καλός και ότι δεν μου άξιζε αυτή η χαμηλή βαθμολογία. Αξίζαμε πολύ παραπάνω, έτσι μου είπε, αλλά πρέπει να σεβόμαστε και τη δουλειά των κριτών, δεν μπορούν να παραβλέπουν τους κανόνες.

Πιστεύεις ότι ξέρει από χορό ο Λάκης Γαβαλάς ή η Κάτια Δανδουλάκη;
Ο Λάκης δεν πιστεύω ότι ξέρει από χορό, όπως θυμόμαστε από πέρσι άλλωστε που τον βλέπαμε να χορεύει, αλλά από τη στιγμή που τον έβαλαν να κάνει αυτή τη δουλειά πρέπει να σεβόμαστε την απόφασή του. Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ηθοποιός και φυσικά ξέρει από κίνηση και αρμονία και είναι απίστευτη γυναίκα και που με κοίταζε μόνο, μου έκανε μεγάλη τιμή

Ψήφισες τον εαυτό σου;
Ναι έριξα 2-3 ψήφους έτσι για το καλό, άλλωστε όλα τα παιδιά ψήφισαν το εαυτό τους. Μάλιστα ο Φάνης με ψήφισε μπροστά μου.

Ποια ήταν η πιο δυσάρεστη εμπειρία;
Δεν έχω δυσάρεστη εμπειρία και στο λέω με το χέρι στην καρδιά. Όλα ήταν ευχάριστα, από την παραγωγή που μας είχε με τα φαγητά μας τους καφέδες μας και προσπαθούσε να είναι ευχάριστο το κλίμα μέχρι τα ίδια τα παιδιά που ήταν υπέροχα.

Με ποιον ή ποια κόλλησες από την πρώτη στιγμή;
Πιο πολύ με τον Φάνη, το οποίο πλέον τον θεωρώ φίλο μου, όμως και με τη Μαρία την Ηλιάκη, την Ειρήνη στην οποία μάλλον θα γράψω τραγούδι και άλλους!

Ποιος βλέπεις να κερδίζει;
Βλέπω γυναίκα να κερδίζει. Αν τυχόν κερδίσει φέτος άντρας θα είναι μεγάλη έκπληξη γιατί οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές. Η Μορφούλα, η Ειρήνη, η Ελισάβετ, όλες είναι πολύ καλές και δυνατές.