Η Κατερίνα Στικούδη μιλά στο Queen.gr και συστήνει τη νέα της καριέρα

Η Κατερίνα Στικούδη μιλά στο Queen.gr και συστήνει τη νέα της καριέρα

Το όμορφο μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια λίγο καιρό αφού ολοκληρώθηκε  η τηλεοπτική σεζόν μιλάει στο Queen.gr με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ξεκαθαρίζει πράγματα και καταστάσεις που ίσως κάποιοι την έχουν παρεξηγήσει. Πόσο την έχει βοηθήσει η σέξι εμφάνιση; Όλες οι απαντήσεις στην συνέντευξη που ακολουθεί.

Μιλώντας κάποιος για την Κατερίνα Στικούδη μόνο καλά πράγματα έχεις να πεις και να εκφράσεις με λόγια και με πράξεις. Είναι πανέμορφη, πολυάσχολη αλλά και ταλαντούχα. Κάνει τηλεόραση, ασχολείται επιλεκτικά με το μόντελινγκ και τα τελευταία χρόνια πήρε μικρόφωνο και έχει σημειώσει επιτυχία στους ρυθμούς που τραγουδά και κινείτε. Σήμερα στην πιο ώριμη φάση της ζωής της κάνει προσπάθεια να δημιουργεί και να κινείτε σε πράγματα που την εκφράζουν. Είναι σέξι και το γνωρίζει. Πως το χειρίζεται όμως όλο αυτό;

Ξεκίνησες ως μοντέλο, συνέχισες ως παρουσιάστρια και ξαφνικά πήρες και το μικρόφωνο. Τι σου αρέσει τελικά περισσότερο από όλα όσα κάνεις;
Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με εκφράζουν ως χαρακτήρα και ως Κατερίνα!! Όσο για το τραγούδι έγιναν όλα σταδιακά και με αργά βήματα , το "τώρα ", η " εμμονή" και έπειτα τo "6 εκατομμύρια" είναι αποτελέσματα δουλειάς σκληρής αλλά και αγάπης γι αυτό που κάνω! Πραγματικά χαίρομαι που μια εταιρία σαν τη Universal με στηρίζει και με πιστεύει έμπρακτα και σε αυτό το εγχείρημά μου !

Σου φέρθηκαν καλά τα μέσα ενημέρωσης στην κριτική τους μέχρι σήμερα;
Ναι μου έχουν φερθεί πολύ καλά και είναι σημαντικό να κάνεις πράγματα και να σε στηρίζουν ! Δε θυμάμαι να με στεναχώρησε κάτι πάρα πολύ και να με έκανε να μπω σε διαδικασία να πέσω ψυχολογικά.

Σε έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα ο παράγων τύχη στην καριέρα σου;
Βέβαια και με έχει βοηθήσει ! Από τις συνεργασίες μου μέχρι τώρα έχω αποκομίσει πολύ σημαντικά πράγματα, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και νιώθω τυχερή για αυτό !

Σε θεωρούν ως μια από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο Κατερίνα. Το δέχεσαι και πόσο αγχώνει μια κοπέλα αυτό;
Δε με αγχώνει αλλά αντίθετα με ενθαρρύνει να ακούω και να διαβάζω όμορφα σχόλια για την εμφάνισή μου. Οφείλεις όμως να κάνεις και θυσίες για να δείχνεις αυτή την σέξι εικόνα που αποκαλείς και εσύ.

Η επόμενη σεζόν τι θέλεις να σου φέρει τηλεοπτικά; Φοβάσαι μήπως δε συνεχίσεις το MEGA Star;
Καμία εκπομπή δεν ανήκει σε αυτόν που την παρουσιάζει για μια ζωή. Το MEGA Star μου ταίριαξε και μου έμαθε πολλά για 3 χρόνια και πήρα πολλές εμπειρίες . Θέλω να συμμετέχω σε concept που μου ταιριάζουν και δε θα παρουσίαζα μια εκπομπή για να λέω ότι απλά είμαι στην τηλεόραση. Ό,τι κάνω δίνω την ψυχή μου και το μεράκι μου. Γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δε θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν λόγω οικονομικών θεμάτων. Αλλά για μένα ήταν μια απίστευτη εμπειρία.

Στην προσωπική σου ζωή βγάζεις αυτό το πολύ σοβαρό και για πολλούς απρόσιτο στυλ που έχεις; Η νομίζεις ότι έχεις παρεξηγηθεί;
Δε νομίζω ότι έχω παρεξηγηθεί , απλά θα μιλήσω για τα προσωπικά μου όταν νιώσω την ανάγκη να το κάνω. Να βγω να λέω κάτι απλά για να υπάρχει στην δημοσιότητα; Δεν είναι το στυλ μου αυτό. Αν παρεξηγούμε από αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ακόμη μέχρι σήμερα συζητάνε όλοι τον χαρακτηρισμό του Νίκου Μιχα στο «Just the two of us» που σε σόκαρε. Πως αντιδράς με ανθρώπους που μπορεί να προσβάλουν ή να γράψουν για σένα κάτι κακό;
Όταν εκτίθεσαι στο χώρο του θεάματος και εσύ το γνωρίζεις καλά αυτό, όλα μπορούν να συμβούν είτε είναι θετικά ή αρνητικά.

Οικογένεια, γάμος, ευτυχία. Ακούγεται για εσένα κάτι μακρύ και σαν όνειρο όλο αυτό ή θέλεις να το ζήσεις σύντομα;
Θα ήθελα να κάνω οικογένεια και δε στο κρύβω αυτό. Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως . Ακόμα δε νιώθω ότι έχει έρθει αυτή η στιγμή και έχω αφοσιωθεί στην εκπομπή μου και στο τραγούδι .

Συμβουλεύεσαι κόσμο για να ντυθείς ή κάνεις τις αγορές σου μόνη;
Και τα δυο να σου πω την αλήθεια. Πηγαίνω και κάνω shopping therapy αλλά ακούω και γνώμες φίλων ή της οικογένειάς μου για το τι θα φορέσω.

Κυκλοφόρησε πριν δυο μήνες το νέο σου κομμάτι που σκίζει και ακούγεται σε όλη την Ελλάδα. Πως νιώθεις θέλω να μου πεις.
"6 εκατομμύρια" μόλις κυκλοφόρησε και χαίρομαι που οι κριτικές είναι πολύ καλές. Το κομμάτι έχει οπτικοποιηθεί με σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανιδη και εύχομαι να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό όπως και οι συνεργάτες μου. Προωθώ την δουλειά μου με εμφανίσεις σε νησιά και σε μέρη της Ελλάδας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μοναδική.

Το καλοκαίρι τι είναι αυτό που φοριέται περισσότερο κατά την γνώμη σου;
Φοριούνται πολύ φορέματα maxi με έντονο χρώματα και λουλούδια. Μου αρέσει πολύ το χρώμα και θα το προτιμήσω και εγώ. Ελπίζω και οι αναγνώστριές σας γιατί βλέπω ότι ασχολείστε πολύ με την μόδα στο Queen.gr.