H Nαταλία Γερμανού μιλάει για το σοκαριστικό συμβόλαιο, τα στημένα φλερτ και την υιοθεσία ενός παιδιού

H Nαταλία Γερμανού μιλάει για το σοκαριστικό συμβόλαιο, τα στημένα φλερτ και την υιοθεσία ενός παιδιού

Η Ναταλία Γερμανού δίνει στο Queen.gr μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις της.

Όταν βρίσκεις μια ωραία γυναίκα, πολύ έξυπνη, αρκετά αυτοσαρκαστική και με πολύ χιούμορ, είναι σαν να βρίσκεις πετρέλαιο στον κήπο του σπιτιού σου. Σπάνιο και στα όρια του αστικού μύθου. Όμως η Ναταλία πέρα από οποιαδήποτε κλισέ είναι ένα κορίτσι που δουλεύει στα media από πιτσιρίκα, που έζησε μεγαλειώδεις επιτυχίες και συνεργασίες με θηριώδη ονόματα.

Εκτός από την τηλεόραση, κάνει ραδιόφωνο, παίζει ως d.j σε γνωστά club, γράφει στίχους και συζητά συνεργασίες. Πολλά πράγματα για την Ναταλία που στο παρελθόν έχει αυτοαποκαλεστεί τεμπέλα. Αλήθεια, ψέμα, άλλος ένας αυτοσαρκασμός; Ποιος νοιάζεται; Αφού τα λέει τόσο ωραία η Ναταλία, ας λέει ότι θέλει.

Πόσο πολύ φοβήθηκες ότι φέτος θα μείνεις εκτός τηλεόρασης;
Το θεωρούσα πολύ πιθανό από ένα σημείο και μετά ότι για οικονομικούς λόγους και στα πλαίσια περικοπών το "Μες την Καλή Χαρά" είχε σοβαρό κίνδυνο να μην συνεχιστεί για τέταρτη χρονιά.

Σου έγινε ξανά περικοπή μισθού αυτή τη σεζόν;
Ναι βέβαια.

Ποια περικοπή ήταν αυτή; Η τρίτη κατά σειρά;
Από ένα σημείο και μετά όταν μπαίνεις στο χορό -να κόβεις δηλαδή τα λεφτά σου- είναι απαραίτητο να καταλάβεις ότι παύεις πλέον να μετράς, απλά το κάνεις.

Δεν είναι λίγο ανέντιμο να σε δεσμεύουν όλο το καλοκαίρι και να φτάνει Σεπτέμβριος μέχρι να μάθεις αν έχασες ή όχι τη δουλειά σου;
Ξέρεις είναι λίγο δύσκολη η θέση μου. Με ρωτάς κάτι που αφορά στο κανάλι που το έκανε και η θέση μου είναι δύσκολη. Ανήκω στην "τυχερή" κατηγόρια του ανθρώπων που διασώθηκαν την τελευταία στιγμή. Λίγο πριν το πλοίο βουλιάξει βρέθηκε ένα μαδέρι, αρπάχτηκα απ' αυτό και ανέβηκα στην επιφάνεια.
Όλο το καλοκαίρι λοιπόν να είσαι στον πάγο και να σου λένε περίμενε και στις 6 Σεπτεμβρίου να σου λένε ότι δε σε θέλουν είναι δυσάρεστο, είναι ψυχοφθόρο, είναι άσχημο, είναι άδικο, αλλά έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι η τηλεόραση και έτσι μας κατήντησαν εκείνοι που είναι άνωθεν των διευθυντών των καναλιών. Κάποιοι λοιπόν έμειναν εκτός και το Δεκέμβριο μπορεί να έρθει και η δική μου σειρά.

Γιατί τον Δεκέμβριο; Δεν υπέγραψες;
Υπέγραψα, αλλά το συμβόλαιό μου είναι τριμηνιαίο.

Τριμηνιαίο συμβόλαιο; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση.
Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά, δεν ξέρω, Η διάρκειά του είναι από την 1η Οκτωβρίου ως την 1η Ιανουαρίου. Βέβαια προς τιμήν τους μου είπαν ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να μην έχουμε εκπομπή. Και λέω προς τιμήν τους γιατί είναι μια έντιμη τακτική. Στο ξεκαθαρίζουν από την αρχή. Καλώς η κακώς ξέρεις τι σου γίνεται, γιατί αλλού σου λένε μην ανησυχείς θα συνεχίσουμε όλο τον χρόνο και ξαφνικά σου κόβουν την εκπομπή.

Πιστεύεις ότι κάποιοι που έμειναν εκτός άξιζαν πραγματικά να έχουν μια θέση στην τηλεόραση;
Φυσικά και το πιστεύω. Πολλοί από αυτούς που δεν βρίσκονται στον αέρα θα έπρεπε να βρίσκονται και αντίστροφα, ίσως κάποιοι που κάνουν τηλεόραση να μην έπρεπε να κάνουν.

Αν ήσουν η Μενεγάκη θα χαιρόσουν με τη μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη;
Πάρα πολύ. Θα θεωρούσα ότι είναι μια εξαιρετική αλλαγή. Θα μου άρεσε να με δω σε μια ολοκαίνουργια ζώνη. Για μένα θα ήταν υπέροχο να αλλάξω ώρα στο ξυπνητήρι μου και να ανανεωνόμουν μετά από 16 χρόνια.

Είναι αλήθεια ότι σου έκαναν πρόταση για το "Just theTwo of Us";
Όντως κάναμε μια κουβέντα με την Έλενα Κατραβά και η αλήθεια είναι ότι το συζήτησα σοβαρά. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω και ο λόγος είναι ότι ακριβώς απέναντι απ την εκπομπή την Κυριακή το βράδυ παίζει το "Chart Show".

"Κόσμος φεύγει, κόσμος έρχεται". Ποιος έγγραψε αυτή την ατάκα στο τρέιλερ της εκπομπής;
Οι σεναριογράφοι του Alpha. Όταν κατέβηκα να κάνω το τρέιλερ ήταν όλα έτοιμα: ένα υπέροχο φωτισμένο πλατό, ωραίο σενάριο και εγώ ήμουν απλά η ηρωίδα στην ιστορία.

Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν κομψή ατάκα.
Δεν περιέχει κανένα καρφί, ούτε είχε σκοπό να θίξει κάποιον. Το "κόσμος φεύγει" αναφέρεται σε αυτούς που έφυγαν και στις αλλαγές. Δεν περιείχε κακία, ούτε ήθελε να καρφώσει. Ήταν μια αναφορά σε ανακατατάξεις στη σύνθεση του καναπέ.

Στην κλίμακα 1 έως 10 πώς θα βαθμολογούσες τη φιλία σου με την Σίσσυ Χρηστίδου;
Δε θα βαθμολογήσω τη φίλια μας. Είναι μια σχέση υγιέστατη, η οποία δεν είχε ποτέ ακραίες διακυμάνσεις. Δεν φτάσαμε ποτέ ούτε στο ναδίρ ούτε στο ζενίθ. Περάσαμε τρία άψογα χρόνια έχοντας καταληκτική χημεία από την πρώτη ως την τελευταία μέρα.

"Να της δώσουμε ένα στύλο να χορεύει". Αυτό είπες στη ραδιοφωνική σου εκπομπή για την Έλενα Παπαβασιλείου. Τι εννοούσες;
Στα πλαίσια του gossip, ο Βασίλης Δριμούσης έψαχνε να βρει τρόπους να αξιοποιηθεί η Έλενα. Όλο ειπώθηκε με χιούμορ. Η Έλενα είναι από τις πιο ποθητές γυναίκες στην ελληνική showbiz . Αν υπάρχει τοπ 3 στις ανδρικές φαντασιώσεις είναι σίγουρα μέσα. Ένας φίλος μου που υπηρετούσε το χειμώνα την στρατιωτική του θητεία έλεγε ότι στις 7 το πρωί όλο το ΚΨΜ ήταν συντονισμένο στον Alpha και όλοι οι φαντάροι κοιτούσαν την Έλενα. Για μένα αυτό είναι τεράστιο συν να έχω ένα τέτοιο κορίτσι στην ομάδα.

Είσαι μόνη σου αυτή την εποχή;
Ναι είμαι ελεύθερη.

Περιμένεις ακόμη τον μεγάλο έρωτα ή μεγαλώνοντας συμβιβάζεσαι και σε μια σχέση με κατανόηση και ας λείπει και το πολύ ερωτικό πάθος;
Γιατί με βρίζεις; Τις λέξεις κατανόηση και συμβιβασμό θα μου τις πεις σε 25 χρόνια από σήμερα. Δεν έχω μπει σε αυτό λούκι ακόμη, δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστώ τόσο νωρίς. Πιστεύω ότι ο μεγάλος ερωτάς, ο πραγματικά μεγάλος έρχεται την στιγμή που έχεις εγκαταλείψει τις ελπίδες σου και έχεις πάψει να τον περιμένεις.

Τα μισά φλερτ που σου κάνουν είναι λόγω της αναγνωρισιμότητας. Αλήθεια ή ψέμα;
Αλήθεια.

Σε ενοχλεί ή έχεις συμβιβαστεί με αυτό;
Δε με ενοχλεί. Έχω πλέον μάθει να τα αναγνωρίζω και να τα κόβω στο λεπτο. Μόλις έρχονται και μου λένε ότι είμαι πολύ όμορφη, παίρνω το ποτάκι μου και πάω παρακάτω.

Σε θεωρούν πρόεδρο του συλλόγου ελληνίδων cougar (Όταν λέμε cougar εννοούμε τις γυναίκες που έλκονται από νεότερους άνδρες ) Είναι αδικία αυτό που σου έχουν προσάψει;
Κουράστηκα να το δικαιολογώ, κουράστηκα να προσπαθώ να το απαρνηθώ και να εξηγώ ότι στη ζωή μου είχα έξι σχέσεις με μεγαλύτερους και τρεις με μικρότερους. Πείτε πια ό,τι θέλετε ό,τι σας βολεύει, είναι μάταιο. Όταν ακούω cougar μου έρχεται η εικόνα μιας σαν τη Μόρτισσα Ανταμς με μαύρα μαλλιά και κόκκινα νύχια που βγαίνει στο δρόμο και ψάχνει ναύτη για να τον χώσει στο σπίτι της. Δεν είμαι έτσι εγώ. Και θα σου πω με πλήρη ειλικρίνεια ότι όλες μου οι σχέσεις με νεότερους ξεκίνησαν από τους ίδιους, όχι από μένα.

Είχες πει παλιότερα ότι θα προσπαθήσεις να υιοθετήσεις; Το θέλεις ακόμη;
Ναι βέβαια, δεν το είπα για να το πω, αλλά για να το κάνω. Πρόσφατα μια φίλη μου με προειδοποίησε ότι θα κολλήσω στη γραφειοκρατία, αλλά εγώ θα το παλέψω και αν δω ότι η γραφειοκρατία για να υιοθετήσει ένα παιδάκι από Ελλάδα είναι απαγορευτική, δεν έχω πρόβλημα και να μην είναι Ελληνάκι.

Αν ήσουν σήμερα 20 με 25 τι θα άλλαζες απ τη ζωή σου;
Νομίζω ίσως κάποια πράγματα θα τα άλλαζα εντελώς. Τα επαγγελματικά μου νομίζω θα τα έκανα μέσες άκρες ακριβώς όπως τα έχω κάνει. Τα προσωπικά θα τα έκανα διαφορετικά.

Η εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά" ξεκινάει στον ALPHA αυτό το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, ενώ η εκπομπή "Chart Show" ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου.