Η Χριστίνα Παππά μιλάει στο Queen.gr για το σχόλιο της Παπαρίζου και την πρόταση γάμου στο Dancing On Ice

Η Χριστίνα Παππά μιλάει στο Queen.gr για το σχόλιο της Παπαρίζου και την πρόταση γάμου στο Dancing On Ice

Μια καυτή συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Όσοι την ξέρουν από κοντά ορκίζονται ότι η Χριστίνα είναι ένα γλυκό παιδί, καλόκαρδη, ευγενική και πιστή φίλη. Όσοι την ξέρουν από την τηλεόραση και από την δουλειά της βλέπουν μια σέξι και ωραία γυναίκα που ο χρόνος την κάνει καλύτερη. Η Χριστίνα Παππά είναι η σημαιοφόρος των milf, έγραψε κάποιος στο twitter πριν λίγες μέρες. Όποια εικόνα και να διαλέξετε για τη Χριστίνα, εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα και αυτό πιστέψτε με το ξέρω.

Μετά από τόσο καιρό σταμάτησες πλέον να φοβάσαι ότι μπορείς να σπάσεις κάτι;
Πάντα υπάρχει ο φόβος στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το θέμα είναι να δείξεις τον απαιτούμενο σεβασμό στο άθλημα -γιατί άθλημα είναι και όχι χορός. Έχω πλέον απελευθερωθεί και τα κάνω όλα και φιγούρες και ακροβατικά.

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι μοιάζετε με κάποιους που έχουν περάσει εγκεφαλικό και τους σέρνουν με τα παγοπέδιλα. Σε ενόχλησε ή όχι;
Ο τρόπος που τα λέει ο Ηλίας είναι διασκεδαστικός και δεν μπορώ να του θυμώσω, ας έρθουν όμως όλοι αυτοί που λένε παρόμοια πράγματα και ας βάλουν και εκείνοι τα παγοπέδιλα και ας μου πουν μετά.

Εσένα πώς σου φάνηκε η εκπομπή του, το Fab5;
Την είδα και δεν μπορώ να σου πω ότι ξετρελάθηκα. Η αδυναμία μου είναι ο Τρύφωνας. Και ο Ηλίας βέβαια, άλλα αγαπώ Τρύφωνα.

Μετάνιωσες τελικά που είπες ότι ήπιες μια βότκα;
Όχι καθόλου δεν το μετάνιωσα. Ήταν μετά τις 12 το βράδυ και ας μην ξεχνάμε πως στην κρατική τηλεόραση υπάρχει εκπομπή που από τις 10 αρχίζουν και πίνουν και χορεύουν.

Το βρίσκεις λίγο υποκριτικό αυτό το νεοσυντηρητικό τρόπο σκέψης;
Ναι το θεωρώ υποκριτικό και νομίζω ότι και ο κόσμος το καταλαβαίνει και το "φτύνει" όλο αυτό το στυλάκι του να το παίζω καλός και ηθικός. Δε μιλάω για την Έλενα, μιλάω γενικά.

Μίλησες μετά με την Έλενα;
Με το που έκανε διάλειμμα πήγα κοντά της και της ζήτησα το λόγο. Εκείνη ήθελε να βγει στον αέρα και να μου ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν ήθελα να γίνει μεγαλύτερο θέμα. Δεν θύμωσα, απλά στεναχωρήθηκα. Έγινε με πολύ έντονο και δασκαλίστικο ύφος και το θεώρησα άστοχο και άδικο όλο αυτό.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει τελικά;
Τι να σου πω, έχω κάποια στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και ανατροπές.

Πιστεύεις ότι σε αδικούν στη βαθμολογία;
Λίγο ναι. Εμένα μου δίνουν τις συγκεκριμένες χορογραφίες και τα καταφέρνω. Τώρα αν δεν τους αρέσουν οι χορογραφίες μου δεν είναι δικό μου θέμα. Ούτε έχω παραπατήσει, ούτε τίποτε. Ναι, νιώθω αδικημένη.

Νομίζεις ότι η επιτροπή έχει συμπάθειες;
Ναι βέβαια. Ίσως να μην το έλεγα συμπάθεια, άλλα προτιμήσεις, τους αρέσουν 2-3 ζευγάρια.

Όντως πήγατε μαζί και αγοράσατε το δαχτυλίδι αρραβώνων του Αλεξέι;
Ναι. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου. Είμαι η μεγαλύτερη εκεί μέσα και όλοι έρχονται σε μένα και μου λένε τα προβλήματά τους. Τους συμπεριφέρομαι σαν μαμά. Πάντως θέλω να πω γιατί πολλά άκουσα, ότι δεν ήταν τίποτε, μα τίποτε στημένο.

Δεν του είπες ότι μάλλον βιάζετε; Και μικροί είναι και ελάχιστα γνωρίζονται..
Εγώ την είπα τη γνώμη μου και σαν παθούσα και σαν μεγαλύτερη. Τους είπα: "μη βιάζεστε, ζήστε την ζωή σας πρώτα και βλέπετε", όμως δεν είμαι η μητέρα τους. Έχουν γονείς. Εγώ πάντως την κόρη μου δε θα την άφηνα.

Θα ξαναέκανες τις real housewives φέτος αν γινόταν ή το μετάνιωσες;
Βεβαίως και θα το έκανα. Εμένα με βοήθησε πολύ, μου άρεσε και το έβρισκα πολύ αληθινό. Σε ότι αφορά εμένα δεν με έδειχνε να κάνω σπατάλες, γιατί δεν κάνω έτσι και αλλιώς. Εγώ προσπαθούσα να βοηθήσω τον γιό μου να κάνει το μαγαζί του και να τα βγάλω πέρα με την καθημερινότητά μου.

Οι περισσότεροι συνάδελφοί σου περνούν δύσκολες ώρες. Εσύ έχεις χρήματα στην άκρη;
Και μένα με ανησυχούν και φοβάμαι αυτές τις εποχές. Σε ότι αφορά τα χρήματα, έχω κάνει πέντε κινήσεις. Δεν έχω στην άκρη χρήματα, τα έχω επενδύσει και εννοείται ότι ανησυχώ.

Ο γιός σου μένει ακόμη μαζί σου;
Εδώ και ένα μηνά όχι.

Άργησε να φύγει από κοντά σου..
Για να είμαι ειλικρινής εγώ έφυγα. Πήγα και νοίκιασα ένα άλλο διαμέρισμα ακριβώς δίπλα από το δικό του. Έχω τρέλα με τον γιό μου και δε μπορώ να μην ξέρω που είναι και τι κάνει..

Αν σου έλεγε ο γιός σου -σε ένα υποθετικό σενάριο φυσικά- ότι είναι gay τι θα έκανες; Θα σε στεναχωρούσε;
Κοίτα, έμενα πολλοί μα πάρα πολλοί φίλοι μου και κολλητοί μου είναι gay. Κάθε γονιός στην αρχή φαντάζομαι ότι παθαίνει ένα μικρό σοκ, αλλά εγώ το έχω σκεφτεί. Αν μου συνέβαινε δεν θα με πείραζε καθόλου. Θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο παιδί, να νιώθει καλά και να πιστεύει τον εαυτό του και στην τελική ας κάνει ό,τι γουστάρει. Δικαίωμά του είναι. Και επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου θα προτιμούσα να έχω ένα γιό gay, παρά μια έξαλλη κόρη.

Τα τελευταία χρόνια, μοντέλα τραγουδιστές και αθλητές ακόμη γίνονται ηθοποιοί. Σε ενοχλεί;
Με ενοχλεί, δε με ενοχλεί δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έτσι είναι οι εποχές.