Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν κάνω ποτέ δίαιτα και έχω να κάνω γυμναστική από το λύκειο. Μου αρέσει το σώμα μου και το φαγητό.»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν κάνω ποτέ δίαιτα και έχω να κάνω γυμναστική από το λύκειο. Μου αρέσει το σώμα μου και το φαγητό.»

Η σχέση της με το γιό της, τον Χρήστο φερεντίνο και με το σώμα της.

Υπάρχουν δύο εικόνες για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η μία Σίσσυ είναι η κοκκινομάλλα ή ενίοτε ξανθιά, που την βλέπεις στα εξώφυλλα των περιοδικών και σε μαγνητίζει η ομορφιά της και η άλλη Σίσσυ, είναι η φιλική και προσγειωμένη, εκείνη που θα μπορούσε να είναι φίλη σου. Η εκπομπή της τελειώνει σε λίγες ημέρες και το μεγάλο στοίχημα θα φανεί αν κερδήθηκε ή χάθηκε ανάμεσα στους πίνακες με τους αριθμούς της AGB, ανάλογα με την απόφαση του Ant-1 για την επόμενη χρονιά.

Ξέρω ότι ακόμη δεν έχεις απάντηση από τον Ant-1 για την επόμενη χρονιά, αλλά εσύ τι νομίζεις ότι θα γίνει;
Ακόμα δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα. Μόλις τελειώσει η εκπομπή θα μιλήσουμε. Είναι πολύ νωρίς να σου μιλήσω για τις δικές μου εκτιμήσεις αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει η εκπομπή.

Ποιο θα ήταν το ιδανικό σενάριο; Ό,τι είναι να συμβεί, να το μάθεις σύντομα και να περάσεις το καλοκαίρι χωρίς άγχος;
Κάθε καλοκαίρι έχω το ίδιο άγχος αλλά προσπαθώ να το ελέγχω. Έχω συνηθίσει πια και ξέρω ότι είναι δύσκολο να παρθούν τώρα οι αποφάσεις. Έχω υπομονή.

Είχες πρόταση από άλλο κανάλι;
Όχι, δεν έχω συζητήσει τίποτα άλλο, αλλά έτσι και αλλιώς αν δεν μιλήσω πρώτα με τον Αντ-1, δεν θα μπορούσα να προβώ σε κουβέντα με άλλο κανάλι.

Θα δεχόσουν να είσαι σε κάποιο πάνελ του χρόνου, αν ήταν η μοναδική σου πρόταση, ή το θεωρείς πισωγύρισμα.
Πολύ σχετικό, δεν μπορώ να απαντήσω με μια λέξη.

Ο Χρήστος είπε πρόσφατα, ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την Πόπη Τσαπανίδου. Σε ενόχλησε η δήλωση ή όχι;
Κοίτα ο Χρήστος εκτιμά πολύ την Πόπη και το γνωρίζω. Εγώ το βρίσκω πολύ ωραία ιδέα, θα ταίριαζαν πολύ. Αν τους προκύψει μακάρι.

Αν ξεκίναγες από την αρχή την χρονιά, θα βελτίωνες κάτι σε σένα ή στους συνεργάτες σου;
Είμαι πολύ περήφανη με τους συνεργάτες μου και νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που με στήριξαν και για το κανάλι. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μια ευκαιρία ζωής και θα ήμουν αχάριστη αν άλλαζα κάτι.

Το ότι προβάλλεις πολύ το γεγονός ότι είσαι μαμά και παντρεμένη σχολιάστηκε αρκετές φορές. Νιώθεις ότι το παράκανες;
Δεν νομίζω ότι το παράκανα. Κάνω εκπομπή που έχει παρόμοια θέματα και μου βγαίνει φυσικά και καμιά φορά μοιράζομαι και εγώ τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες.

Πέρσι το καλοκαίρι ξαφνικά ανακάλυψες τον σέξι σου εαυτό με μια σειρά ωραίων και σέξι φωτογραφιών σε περιοδικά; Τι συνέβη;
Ήθελα και το έκανα, άλλωστε αυτό έγινε ένα χρόνο πριν! Δεν μετανιώνω βέβαια, με χαρά θα το ξανάκανα και φέτος, άλλα δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιοδικά.

Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα χημείας μεταξύ εσένα και του Χρήστου Φερεντίνου;
Εγώ πιστεύω ότι είμαστε αρκετά διαφορετικοί, αλλά δεν το βρήκα κακό, το ξέραμε. Αισθανόμουν ότι αυτή η διαφορετικότητα, στην ουσία λειτουργούσε συμπληρωματικά . Συμπλήρωνε ο ένας τον άλλο. Έβρισκα και βρίσκω ενδιαφέρουσα την συνύπαρξή μας.

Θα μπορούσε ο Χρηστός στην κανονική ζωή να γίνει κολλητός σου;
Κάνουμε πολύ παρέα, είναι από τους ανθρώπους που γελάω πολύ και από τις ελάχιστες περιπτώσεις συναδέλφων που κάνω παρέα. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, περνάμε καλά και η διαφορετικότητά μας έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντά μας ή με αντικείμενα που ασχολούμαστε. Ο Χρήστος ενδιαφέρεται περισσότερο για την πολιτική, ενώ εγώ για πιο γυναικεία και πιο lifestyle θέματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το φόρεμά σου και το βρήκε σωστό, γιατί σύμφωνα με εκείνον, ήσουν μόνο από πάνω γυμνή και όχι με το μίνι και το βυζί έξω. Πώς το σχολιάζεις;
Αν και δεν μου άρεσε η λέξη που χρησιμοποίησε, συμφωνώ μαζί του. Δεν μπορεί να είναι όλα έξω, ας αφήσουμε και κάτι στη φαντασία. Το βασικό είναι να αισθάνεσαι καλά με αυτά που φοράς.

Τι άλλη δουλειά ξέρεις να κάνεις εκτός από τηλεόραση;
Δεν το έχω σκεφτεί, παλιότερα ήθελα να ασχοληθώ με παιδιά, αλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία;

Χρωστάς όπως όλος ο κόσμος ή είσαι από τους εκείνες που δεν έχουν πάρει δάνεια;
Όχι έχουμε πάρει και εμείς δάνειο για το σπίτι.

Όταν σε πιάνει άγχος πώς το ξεπερνάς;
Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, από κείνους που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και όχι τα προβλήματα. Θεωρώ ότι αν σκέφτεσαι θετικά σου έρχονται και τα πράγματα θετικά. Επικεντρώνομαι στη λύση και όχι στα προβλήματα.

Σε ότι αφορά τον γιό σου, συμβουλεύεσαι το ένστικτό σου ή κάποιον ειδικό;
Έχω μιλήσει και με ειδικούς, αλλά με βοήθησε και η εκπομπή με τα θέματά της και τους καλεσμένους της. Φιλοξενούμε συχνά παιδίατρους και παιδοψυχολόγους.

Αν σου ζήταγε ο Φίλιππος Ραφαήλ μια κούκλα Barbie πώς θα αντιδρούσες;
Δεν θα αντιδρούσα περίεργα. Μου ζήτησε μια κουζίνα και του την πηρά. Ό,τι θέλει. Μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός σεφ. Είμαι ανοιχτή σε αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει δεν πρέπει και δεν κάνει.

Πόσες φορές τη βδομάδα πάς γυμναστήριο;
Καμία. Έχω να κάνω γυμναστική από το λύκειο. Μπορεί να μην είμαι γυμνασμένη, αλλά δεν κάθομαι στον καναπέ, τρέχω όλη μέρα πίσω από ένα δραστήριο τετράχρονο αγόρι, αυτή είναι η γυμναστική μου.

Τι "απαγορεύεται" να φας;
Δεν κάνω ποτέ δίαιτα. Προσέχω όσο μπορώ, αλλά δεν έχω απαγορεύσεις. Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ από αυτές τις αδύνατες γυναίκες που βλέπεις ότι προσέχουν. Εμένα μου αρέσει το σώμα μου, μου αρέσει η ζωή και το φαγητό.
Δεν κάνω ποτέ δίαιτα και έχω να κάνω γυμναστική από το λύκειο. Μου αρέσει το σώμα μου και το φαγητό.

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου στη μαγειρική;
Το παστίτσιο μου.