Μάνος Ιωάννου: «Είμαστε μαζί με την Ναταλία και είμαστε ευτυχισμένοι»

Μάνος Ιωάννου: «Είμαστε μαζί με την Ναταλία και είμαστε ευτυχισμένοι»

Επιτέλους το παραδέχτηκε!

 

Εδώ και λίγο καιρό το όνομά του είναι talk of the town. Λίγο η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Άντρες έτοιμοι για όλα»*, λίγο η καλή εξωτερική του εμφάνιση, κάτι η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου, έγινε το αγαπημένο παιδί των Media. Και τα Media αγαπούν όσους πουλάνε και κάνουν πρωτοσέλιδα.

Ξεκινάει η χειμερινή σεζόν για σένα, αισθάνεσαι αισιόδοξος;
Αισθάνομαι τυχερός, όχι μόνο γιατί έχω δύο καλές δουλειές μέσα σε μια δύσκολη περίοδο και στο θέατρο και στην τηλεόραση, οι οποίες έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά και γιατί συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ και συμπαθώ όπως είναι ο Μιχάλης Ρέπας, ο Θανάσης Παπαθανασίου , ο Κώστας Κόκλας κ,ά.

Έχεις άγχος για την πρεμιέρα;
Πάρα πολύ άγχος γιατί μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να παίζαμε σχεδόν καθημερινά, αλλά και μόνο που υπάρχει η λέξη πρεμιέρα μου κόβονται τα γόνατα. Ποιοι θα έρθουν, τι θα πουν, θα γελάσουν άραγε θα είναι ζεστό κοινό; Γιατί στην πρεμιέρα έρχονται πολύ συνάδελφοι και ξέρεις εμείς οι ηθοποιοί είμαστε το χειρότερο κοινό. Σπάνια γελάμε, ακόμη και κάτι είναι πολύ αστείο. Σαν να κρατιόμαστε και όταν παίζεις ένα έργο γνωστό και ξέρεις ότι σε αυτή τη ατάκα κανονικά το κοινό χειροκροτεί με ενθουσιασμό και τώρα απλά ακούς γελάκια, παγώνεις. Όμως πρεμιέρα είναι και θα περάσει.

Νιώθεις άβολα που εμφανίζεσαι γυμνός κάθε βράδυ ή το συνήθισες;
Το έχω συνηθίσει πλέον, στην αρχή αισθάνεσαι κάπως όταν εκτίθεσαι μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, αλλά μετά το συνηθίζεις.

Γενικά ήσουν πάντα άνετος με το σώμα σου;
Ναι ήμουν πάντα άνετος με το σώμα μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Πόσες ώρες τη ημέρα πας στο γυμναστήριο;
Έχω να πατήσω στο γυμναστήριο, πάνω από ενάμιση μήνα, Όσο ήμουν στην περιοδεία γυμναζόμουν όποτε μπορούσα και όπου έβρισκα, αλλά γενικά είμαι παιδί που και κοιλιακούς θα κάνω όποτε μπορώ και πους απς και τρέξιμο, δεν το αφήνω. Τώρα πλέον ξεκίνησα με πρόγραμμα και 3 φορές τη βδομάδα.

Πόσα κιλά έβαλες το καλοκαίρι;
Κανένα, χαλάρωσα αρκετά προς τα τέλη Αυγούστου αλλά γενικά προσέχω. Μπορεί μια μέρα να φάω πολύ αλλά την επομένη δεν το παρακάνω.

Έμαθα ότι και εσύ και η Ναταλία το λέτε επιτέλους ότι είστε ερωτευμένοι. Σου έφυγε ένα βάρος;
Ναι μου έφυγε και θα ήταν χαζό να μην το παραδεχτώ. Έχει γίνει τόσος ντόρος πλέον και δεν μπορώ εγώ να το παίζω κινέζος ή να το κρύβω. Δεν είναι κακό και μεταξύ μας, ούτε έχω να φοβηθώ κάτι, ούτε έχω να κρύψω, ούτε ντρέπομαι για τίποτε. Ναι, το λέω πλέον, ότι είμαστε μαζί με την Ναταλία και είμαστε ευτυχισμένοι.

Θέλει πολύ σιγουριά να κάνεις ίδιο τατουάζ με την καλή σου και μιλάω για το κοινό τατουάζ που έκανες εσύ και η Ναταλία. Το NaMa (τα αρχικά των ονομάτων Ναταλία-Μάνος).
Με την Ναταλία δέσαμε απότομα και το Nama μπορεί να συμβολίζει τα αρχικά μας, αλλά ταυτόχρονα συμβολίζει την αρμονία και την αγάπη.
Μας ήρθε να το κάνουμε και πάνω στην τρέλα μας το κάναμε.

Μένετε μαζί ή όχι;
Όχι δεν μένουμε μαζί γιατί και η Ναταλία είναι από τις γυναίκες που θέλουν τον χώρο τους, αλλά και εγώ το έχω ξαναπεί, ότι δεν μπορώ αν δεν έχω τον δικό μου χώρο.

Διάβαζα το twitter της Ναταλίας που έγραφε με χιούμορ ότι γιορτάζει μαζί με την τρίτη ηλικία; Πώς το σχολιάζεις;
Η Ναταλία κάνει συνεχώς χιούμορ με τον εαυτό της, είναι ένα πολύ νεανικό άτομο και αυτό το ξέρουν όλοι στον κύκλο της. Στην ουσία εκεί βασίζεται και η επιτυχία της, στο ότι είναι ένα κορίτσι που δεν έχει θέματα ηλικίας και το έχει αποδείξει με τη δουλειά της, με την συμπεριφορά της και με τη στάση της. Είναι άνετη και σε κερδίζει αμέσως

Ποια πράγματα σε ενοχλούν σε μια σχέση;
Η μουρμούρα, η γκρίνια, όταν χάνεται το χιούμορ, η υπερβολική ζήλεια. Μου έχουν συμβεί όλα αυτά στο παρελθόν και τότε απομακρύνομαι.

Σ' αρέσει να κάνει όνειρα για το μέλλον ή είσαι πρακτικός άνθρωπος;
Μου αρέσει να βάζω στόχους και να θέλω να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου και όταν το πετύχω, πάω στον επόμενο στόχο και για μένα αυτό που έχει σημασία αυτή την εποχή είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου και εκεί φροντίζω να στοχεύω.

Τι φοβάσαι πιο πολύ στον εαυτό σου;
Ότι καμιά φορά δεν βάζω όρια και κάνω πράγματα αυθόρμητα, χωρίς να αντιλαμβάνομαι τι μπορεί να προκαλέσω.

*Η παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη. Πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου